پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۶/۰۳

پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت روز کارمند

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه طی پیامی روز کارمند را به تمامی کارکنان دانشگاه تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر علی‌اکبر اختری، رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه، با صدور پیامی، چهارم شهریور، روز کارمند را به عموم کارمندان به‌ خصوص کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه تبریک گفت.

بنابراین گزارش؛ در متن پیام رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت روز کارمند آمده است:

چهارم شهریورماه «روز کارمند»، یادآور یاد و خاطره و ارزش نهادن به مجاهدت شهدای انقلاب اسلامی خصوصاً شهدای دولت و بزرگوارانی همچون شهیدان رجایی و باهنر می باشد که هدفی جز خدمت به مردم و کسب رضای خداوند نداشتند. روز کارمند فرصت مناسبی است تا از زحمات و تلاش های صادقانه همکاران و کارکنان همه نهادها و سازمان ها تشکر و قدردانی گردد که حقیقتاً نقش مهم و موثری در پیشرفت و توسعه کشور دارند.

بدون شک دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز همچون مراکز دیگر به پشتوانه نیروی انسانی متعهد و متخصص خود توانسته طی چند سال فعالیت خود، نقشی موثر و کارآمد در عرصه آموزش عالی داشته باشد که بی گمان بخشی از این اهداف والای دانشگاه مرهون ممارست کارکنان عزیز می باشد.

امید می رود با تلاش و کوشش مضاعف اعضای دانشگاه صنعتی کرمانشاه، همچنان با صلابت نقش موثری را در توسعه پایدار آرمان های انقلاب اسلامی داشته باشیم.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دولت که با نام و یاد شهیدان والامقام رجایی و باهنر مزین شده است، روز کارمند را به‌ تمامی کارکنان عزیز و همکاران گرانقدر دانشگاه صنعتی کرمانشاه تبریک عرض نموده و برای ایشان سلامتی و توفیق خدمت مضاعف آرزو دارم.

و من الله توفیق
علی اکبر اختری