پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۶/۰۲

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه از راه اندازی دو رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر علی نادری از ایجاد رشته های جدید در دانشگاه صنعتی کرمانشاه خبر داد و گفت: بنا بر ثبت درخواست رشته و پیگیری های متعدد بعمل آمده از سوی حوزه های مختلف دانشگاه، شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ایجاد رشته های تحصیلی جدید در این دانشگاه موافقت نمود.

ایشان در ادامه تصریح کرد: رشته تحصیلی مهندسی شیمی گرایش محیط زیست در مقطع کارشناسی ارشد برای دانشکده مهندسی و رشته تحصیلی مهندسی برق گرایش کنترل در مقطع کارشناسی ارشد برای دانشکده انرژی به رشته های تحصیلی این دانشگاه اضافه گردید و از سال تحصیلی 1400 با پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی راه اندازی خواهند شد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از افزایش رشته های تحصیلی یادآور شد: علاوه بر اجرای دیگر طرح های مختلف عمرانی جهت تکمیل و تجهیز زیر ساخت ها در این دانشگاه؛ برروی بحث کیفی سازی آموزش عالی نیز تمرکز شده و با توجه به ماموریت گرایی این دانشگاه در خصوص پرورش دانشجوی ماهر و کارآفرین، سعی شده است در راستای ایجاد رشته های تحصیلی در دانشگاه با توجه به نیاز جامعه و بازار کار برنامه ریزی دقیق و بهینه شود.