پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۶/۰۱

تقدیر معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تلاش و حمایت های رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه در راستای ارتقای کیفیت مجموعه فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه تقدیر نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تقدیرنامه ای خطاب به دکتر علی اکبر اختری، رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه، از تلاش و حمایت های ایشان از مجموعه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در چهار سال اخیر تقدير و تشكر نمود.

بنابراین گزارش، متن این تقدیر نامه به شرح ذيل مي باشد:

همکار ارجمند جناب آقای دکتر علی اکبر اختری

رئیس محترم دانشگاه صنعتی کرمانشاه

با سلام و احترام

بی گمان خدمت به نهاد علم و نظام آموزش عالی کشور که سهم بی‌بدیلی در توسعه همه جانبه در ساحت های علمی، اجتماعی و فرهنگی دارد؛ جایگاه ممتازی را در فعالیت های حرفه ای و فرهنگی - اجتماعی برای صاحبان اندیشه و خرد به همراه خواهد داشت. از این رو وظیفه خود می‌دانم از تلاش و حمایت های موثر جنابعالی از مجموعه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در چهار سال اخیر، که از حیث موضوعات و مسائل مربوط به آن ظرایف، سختی و حساسیت های ویژه خود را داشته و دارد، نهایت سپاس و قدردانی را داشته باشم.

امیدوارم با اتکال به قدرت الهی و تلاش عالمانه و خستگی ناپذیر خود، همچنان در عرصه دانش و تحقیق و توسعه پایدار نظام جمهوری اسلامی موفق و موید باشید.

با آرزوی توفیق الهی
غلامرضا غفاری