چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۵/۰۴

کسب رتبه پنجم کشوری برای کارشناسان آزمایشگاه دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ طی گزارش انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران 1400 مبنی بر انتخاب آزمایشگاه های مرکزی فعال و همچنین کارشناسان فعال در حوزه آزمایشگاهی، بر اساس شاخص‌ های تعیین شده توسط کمیته علمی ارزیابی انجمن، پس از بررسی مدارک و مستندات مربوطه دریافتی، برگزیدگان هر بخش معرفی شد که بر این اساس طی ضوابط اجرایی انتخاب کارشناسان نمونه آزمایشگاه‌ها یا کارگاه‌ های علمی، آقایان؛ محمد سعید صفری و محمد هادی مرادی کارشناسان آزمایشگاه دانشگاه صنعتی کرمانشاه توانستند رتبه پنجم کشوری را بدست بیاورند.

بنابراین گزارش، ضوابط اجرایی انتخاب کارشناسان نمونه آزمایشگاه ‌ها یا کارگاه‌ های علمی شامل مواردی از جمله؛ دارا بودن دانش، تسلط و تبحر بالا، داشتن مقاله در مجله رویکردهای نوین در آزمایشگاهای علمی ایران، تسلط به زبان انگلیسی، دارا بودن انگیزه، تعهد، پشتکار و دقت، انتقال تجربیات علمی و عملی، تخصص در سرویس و تعمیر تجهیزات آزمایشگاهی، داشتن گواهی معتبر، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و داشتن سهم بالای ارائه خدمات آزمایشگاهی می باشد.

گفتنی است روابط عمومی دانشگاه کسب این جایگاه شایسته را به این عزیزان و اعضای دانشگاه صنعتی کرمانشاه تبریک عرض نموده و توفیقات روز افزون در مسیر علم و دانش برای دانشگاه را مسئلت می نماید.