چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۴/۲۴

طراحی و ساخت دستگاه "میکروراکتوری برای حذف رنگ از پساب با الگوی اختلاط دورانی" توسط عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر مجید محدثی عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی شیمی با همراهی اشکان گوران دانشجوی رشته مهندسی شیمی دانشگاه، موفق به طراحی و ساخت دستگاه "میکروراکتوری برای حذف رنگ از پساب با الگوی اختلاط دورانی" شد.

بنابراین گزارش؛ دکتر محدثی در مصاحبه خبری خود با روابط عمومی دانشگاه، عنوان کرد: دستگاه میکروراکتوری با هدف تحقق اهداف پژوهشی دانشگاه با همراهی و اهتمام آقای اشکان گوران دانشجوی رشته مهندسی شیمی دانشگاه طراحی و بعد از ساخت آن، ثبت اختراع نیز شده است.

ایشان ساخت این نمونه را آغازی برای اهتمام بیشتر به اقدامات پژوهشی در راستای مهندسی شیمی بیان کرد و از دیگر دانش آموختگان و دانشجویان رشته مهندسی شیمی دانشگاه درخواست کرد که با توجه به حمایت ها و فضای مدرن و به روز آزمایشگاه های دانشگاه صنعتی کرمانشاه در راستای اقدامات پژوهشی نقش موثر و کارآمدی داشته باشند.

دکتر محدثی عضو هیأت علمی دانشگاه در ادامه در تشریح دستگاه میکروراکتوری گفت: ستاپ موجود دارای الگوی اختلاط دورانی است که در جهت بهبود عملکرد فرآیندی موثر واقع می گردد. این ستاپ بازدهی مناسبی در انجام کارهای تحقیقاتی از خود نشان داده است‌.

ایشان همچنین افزود: با توجه به فضای میکرو بین صفحه دوار و ورودی های تعبیه شده، در این ستاپ می توان در زمان بسیار کمتر نسبت به سایر ستاپ های موجود به بازدهی مشابه یا حتی بالاتر از آنها رسید.

این عضو هیأت علمی دانشگاه در پایان یادآور شد: کارهای تحقیقاتی مختلفی در این ستاپ انجام شده است که در مرحله چاپ و داوری در مجلات معتبر دنیای مهندسی شیمی می باشند که امید می رود با حمایت های ایجاد شده، زمینه بیشتر و‌ موثر تری برای ادامه این روند پژوهشی میسر گردد.