سه شنبه ۰۱ تیر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۲/۲۸

برگزاری اولین جلسه شورای فناوری دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز دوشنبه 27 اردیبهشت ماه 1400، اولین جلسه شورای فناوری دانشگاه با حضور ریاست و اعضای این شورا در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ دکتر اختری رئیس دانشگاه، ضمن ابراز خرسندی از تشکیل اولین جلسه شورای فناوری و روند رو به رشد فعالیت های این حوزه، بیان کرد: در راستای عملکرد، فعالیت و درخواست های حوزه فناورانه، مسئولین دانشگاه همراه و همیار این حوزه می باشند تا نیاز ها و کاستی های که در این حوزه وجود دارد مرتفع شود. به طبع این توقع نیز ایجاد می شود که اعضای هیأت علمی دانشگاه نیز در این حوزه ورود کنند و نقش بسزایی در رشد واحد فناورانه دانشگاه ایفا کنند.

ایشان همچنین اضافه کرد با راه اندازی مرکز فناوری در دانشگاه و آغاز فعالیت های این حوزه، سعی بر آن شده است فضای مناسب به همراه امکانات مورد نیاز در اختیار اعضای این حوزه جهت انجام فعالیت های فناورانه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه مهمترین وظایف واحد فناور را کارآفرینی، توسعه فناوری و رونق اقتصادی عنوان کرد و در آخر یادآور شد: مهم ترین اصل در حوزه فناورانه دانشگاه که اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فن دارد ، آن است که طراح های اجرای در این حوزه نسبت به جامعه هدف ارزیابی شوند تا بتوان بین هزینه های مصرفی و خروجی در بازار کار تناسب برقرار شود.

در ادامه دکتر عباسی دبیر شورای فناوری دانشگاه در خصوص عملکرد و طرح های فناورانه در دست اقدام این حوزه نکاتی عنوان کرد و سپس به بیان موارد دستور کار اولین جلسه شورای فناوری پرداخت.

ایشان در خصوص آیین نامه، اهداف، ایده محوری، شاخص های و تعهدات مرکز فناوری دانشگاه نکاتی بیان نمود و تصریح کرد: این مرکز با توجه به راه اندازی، شرایط و امکاناتی که در اختیار دارد از اعضای هیأت علمی جوان و صاحب ایده دانشگاه دعوت می کند که همراه و همسوی مرکز فناوری دانشگاه باشند که در آینده شاهد خروجی های ایده آل و کارآمدی از این حوزه باشیم.

در ادامه برخی از اعضای جلسه به معرفی طرح های فناورانه خود، نحوه آزمایشات صورت گرفته، ایده ها، خروجی ها، بازارکار، تجارت سازی، درآمد سازی در این راستا و همچنین بحث استقرار پرداختند.

گفتنی است در پایان جلسه، اعضای شورای فناوری دانشگاه نیز در خصوص دستور کار جلسه به بحث و تبادل نظر پرداختند و در انتها با 3 درخواست واحد فناور و همچنین استقرار 5 واحد فناور موافقت شد.