سه شنبه ۰۱ تیر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۲/۲۷

مهلت وام های دانشجویی تمدید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ براساس بخشنامه جدید صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امکان ثبت تقاضای وام های دانشجویی برای نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399 در سیستم اتوماسیون فاز ۲ تا تاریخ 25 خرداد 1400 تمدید شد.

بنابراین گزارش؛ متقاضیان وام‌های دانشجویی اعم از وام تحصیلی، وام ضروری و غیره میتوانند با مراجعه به سامانه صندوق رفاه دانشجویان نسبت به ثبت‌نام اقدام و مدارک مورد نیاز را به اداره رفاه دانشجویان از طریق پست ارسال نمایند؛ چنانچه دانشجویی نسبت به ثبت نام در سامانه فاز ۲ اقدام ننماید از دریافت وام در نیمسال دوم محروم خواهد گردید.

گفتنی است؛ متقاضیان برای ثبت‌نام می‌توانند به قسمت پورتال دانشجویی سایت صندوق رفاه دانشجویان به نشانی www.swf.ir مراجعه نموده و مطابق فایل راهنمای پیوست نسبت به ثبت اطلاعات فردی و ارائه درخواست وام نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399 اقدام نمایند. درصورت هرگونه اشکال در فرایند درخواست وام میتوانند از طریق ایمیل اداره رفاه دانشجویان به نشانی اینترنتی refah@kut.ac.ir  و یا با شماره تلفن  08338305035 تماس حاصل فرمایند.

جهت دریافت و مشاهده نحوه ثبت نام و تشکیل پرونده در سامانه صندوق رفاه دانشجویان اینجا کلیک نمایید