سه شنبه ۰۱ تیر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۲/۲۴

برگزاری نشست مجازی با عنوان "تحلیل انتخابات 1400" در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت کانون بسیج اساتید دانشگاه، روز چهارشنبه 22 اردیبهشت ماه،  نشست مجازی با عنوان "تحلیل انتخابات 1400" با سخنرانی دکتر یوسفوند، رئیس بسیج اساتید استان در بستر آموزش مجازی دانشگاه برگزار گردد.

بنابراین گزارش در این نشست مجازی که با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار گردید، دکتر یوسفوند در ابتدای سخنان خود به نقش به سزای بسیج اساتید در آگاهی مردم در عرصه انتخابات اشاره نمود و بیان کرد:  اولین اصل برای بسیج اساتید آن است که از کاندید خاصی حمایت نکنند و در عرصه انتخابات نقش منفعل نداشته باشند.

ایشان اضافه کرد: بسیج اساتید وظیفه دارند به عنوان یک شخص آگاه به شرایط کنونی کشور، برای مردم نقش مرجعت را داشته باشند تا از این طریق مردم جامعه بتوانند مشارکت آگاهمندی را در عرصه انتخابات داشته باشند.

دکتر یوسفوند با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در گام دوم انقلاب که فرمودند: که ما هنوز به مرحله دولت سازی نرسیده ایم و تنها مرحله ملت سازی شکل گرفته است، اظهار داشت: ملت بزرگ ما با انقلاب خود جایگاه این کشور را به جهانیان ثابت کرده اند؛ ولی هنور نباید های در جامعه وجود دارد که باید دست به دست هم با مشارکت و انتخاب آگاهانه خود در انتخابات، دولتی را همتراز با آرمان های انقلاب انتخاب کنیم که بتواند این نباید ها را مرتفع کند.

ایشان در ادامه قدرت نظام جمهوری اسلامی را علاوه بر قدرت نظامی، مشارکت آگاهانه مردم در عرصه های مهم سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و مذهبی ارزیابی کرد و ابراز داشت: کشورهای مستکبر دنیا از این اصل هراس دارند و تمام توان خود را به کار می گیرند با تفرقه و دوگانه سازی مانع حضور مردم در انتخابات شوند.

رئیس بسیج اساتید استان در خصوص صلح با کشور های مستکبر که منطق آن ها برمبنای زور می باشد، عنوان کرد: دولت منتخب در سال 1400 باید این اصل را سرلوحه سیاست و برنامه های خود قرار بدهد که صلح با کشور های که صرفا منطقی جز زور ندارند و فقط به منافع خود فکر می کنند کاری بیهوده و ناممکن می باشد.

این مقام مسئول در استان با تاکید به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که به کاندید های انتخابات توصیه کردند که ابتدا خود را ارزیابی کنند و بعد مشکلات کشور را ریشه یابی و سپس بشناسند، به تشریح خصوصیات و ویژگی های کاندید های اصلح در انتخابات پرداخت و در ادامه نکاتی را در خصوص وظیفه خطیر شورای نگهبان و نظارت آن ها بر انتخابات، اصلح بودن کاندید های انتخابات، دمکراسی، حوزه های سیاستی، عدم رعایت خطوط قرمز در انتخابات، آسیب شناسی انتخابات، آگاه کردن مردم از توطئه دشمنان، شأن اجرای دولت منتخب، استفاده از نیروی جوان بسیجی و کارآمد در دولت منتخب و غیر بیان کرد.

دکتر یوسفوند، رئیس بسیج اساتید استان در پایان با اشاره به برخی از بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص انتخابات، از اعضا خواست با مشارکت صد درصدی در انتخابات، زمینه را برای تحقق آرمان های والای انقلاب اسلامی هموار نمایند.