سه شنبه ۰۱ تیر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۲/۱۸

انعقاد تفاهم‌ نامه‌ همکاری بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ تفاهم‌ نامه همکاری با هدف ایجاد بستر مناسب و تعیین چارچوب کلی همکاری ها و استفاده از ظرفیت های علمی و اجرایی در زمینه ارائه خدمات آموزشی و کارشناسی، بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان کرمانشاه منعقد گردید.

بنابراین گزارش؛ از مهم ترین مفاد این تفاهم نامه می توان به همکاری در زمینه برگزاری دوره های مشترک آموزشی، استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه جهت آموزش کارشناسان رسمی، استفاده از ظرفیت و خدمات آزمایشگاهی دانشگاه در راستای ارزیابی پرونده ها توسط کارشناسان رسمی مرکز، همکاری جهت استفاده از زمینه های بستر مجازی دانشگاه جهت برگزاری دوره های آموزشی، ارائه خدمات مشاوره در امور کارشناسی از سوی کارشناسان مرکز، همکاری در جهت افزایش سطح علمی و ارتقاء دانش کارشناسان رسمی این مرکز و غیر اشاره نمود.