سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۱/۲۲

امضای قرارداد همکاری دانشگاه صنعتی کرمانشاه و کانون پرورش فکری جهت راه اندازی مرکز بازی های شناختی و فناورانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ قرارداد مشارکت در راه‌اندازی مرکز سرگرمی‌های فن‌آورانه و بازی‌های خلاقانه شناختی میان دانشگاه صنعتی کرمانشاه و کانون پرورش فکری استان کرمانشاه با عنوان "بیابازی" امضا شد.

بنابراین گزارش؛ در راستای فرمایشات مقام معظّم رهبری (مدظلّه العالی) در خصوص توجه جدی به تولید و اقتصاد دانش‌بنیان و با هدف تقویت و گسترش همکاری‌های مشترک در سطح استان و ایجاد اشتغال مولد و پایدار و ترویج فضای فرهنگ نوآورانه و فناورانه برای کودکان و نوجوانان، صبح روز شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰، قرارداد مشارکتی بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه توسط دکتر غلامحسین روشنی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه و خانم مهناز فتاحی، مدیرکل کانون استان کرمانشاه به امضا رسید.

گفتنی است؛ طی مفاد این قرارداد، مقرر گردید اولین شعبه مرکز سرگرمی‌های فناورانه و بازی‌های خلاقانه شناختی که متشکل از مجموعه بازی های شناختی با سطح تکنولوژی بالا و بسیار جذاب است، در محل شعبه دو کانون پرورش فکری مستقر در سه راه 22 بهمن و بعد از پایان محدودیت های موجود، افتتاح گردد.

دکتر روشنی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن ابراز خرسندی از همکاری و مشارکت حوزه دانشگاهی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، با اعلام این خبر افزود: هدف از راه اندازی این مرکز، تقویت خلاقیت، ایجاد نشاط در فضای رقابتی سالم، پر کردن اوقات فراغت شهروندان به کمک سرگرمی های فناورانه، کاهش استرس و افزایش کارکردهای ذهنی و مغزی برای کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه می باشد.

ایشان همچنین اضافه کرد: در روزهای آتی این مرکز پذیرای عموم کودکان، نوجوانان و خانواده های محترم کرمانشاهی در روزهای تعطیل و غیرتعطیل خواهد بود.

این عضو هیأت علمی دانشگاه در پایان یادآور شد: با امضاي اين قرارداد مشارکت، گامی بزرگ در جهت تکمیل اکوسیستم فناوری استان و توانمندسازی کودکان و نوجوانان به کمک آموزش‌های خلاقانه شناختی برداشته می شود.