شنبه ۰۹ اسفند ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۱۰/۲۷

آغاز امتحانات الکترونیکی پایان ترم نیمسال اول تحصیلی سال 1400-1399 دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ امتحانات پایان ترم نیمسال اول تحصیلی سال 1400-1399 با حضور مسئولین و کارشناس های واحد آموزش و همچنین کارشناس های واحد فناوری اطلاعات دانشگاه با حفظ دستور العمل های بهداشتی به صورت الکترونیکی در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آغاز شد.

بنابراین گزارش؛ دکتر نادری، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با توجه به تجربه های اکتسابی آموزش دانشگاه در خصوص برگزاری کلاس ها و امتحانات به شکل مجازی و آزمون و خطا های که در این راستا وجود داشت؛ باید گفت که امتحانات الکترونیکی پایان نیمسال اول تحصیلی سال 1400-1399، قریب به یقین با شرایط کیفی تر و برنامه ریزی مدون تری برگزار خواهد شد، چرا که با کمک مسئولین و کارشناسان آموزش و دیگر مسئولین دانشگاه سعی بر آن شده است که با شناسایی و رفع  مشکلات و کاستی های سپری شده، شرایط بهینه تری فراهم شود.

این مقام مسئول در دانشگاه همچنین عنوان کرد: برای بهینه کردن شرایط آموزش و امتحانات مجازی، در ابتدا سعی شده است با برگزاری کارگاه های آموزشی، دانشجویان ورودی جدید را با سامانه های آموزش الکترونیکی دانشگاه Lms.kut.ac.ir و همچنین سامانه امتحانات مجازی azmoon.kut.ac.ir بیشتر آشنا کرد.

دکتر نادری در ادامه یادآور شد: با توجه به روند شیوع ویروس در کشور و در ادامه آن عدم حضور دانشجو در دانشگاه و مجازی شدن کلاس های آموزشی و امتحانات، آموزش دانشگاه سعی کرده است از طریق آدرس ایمیل مسئولین و کارشناس های آموزش و همچنین شماره تماس های مستقیم اعلام شده، همراه و حامی دانشجویان باشد تا چنانچه دانشجو با سوال و مشکلی مواجه شود، آموزش دانشگاه بتواند سریعا جوابگو و در رفع آن اقدام نماید.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه با اشاره به این اینکه درگاه اینترنتی و کانال رسمی دانشگاه پل ارتباطی اصلی بین دانشجو و دانشگاه می باشد، تاکید کرد: اطلاعیه های آموزش دانشگاه تنها از این طریق اطلاع رسانی می شوند و درج هر گونه اطلاعیه در سامانه های دیگر مجاز نمی باشد و دانشجو تنها باید بر اساس اطلاعیه های درج شده در درگاه و کانال رسمی دانشگاه اقدام نماید. در همین راستا ایشان همچنین ادامه داد: نکات حائز اهمیت در خصوص نحوه شرکت در امتحانات الکترونیکی دانشگاه در قالب چند اطلاعیه مهم در منابع رسمی دانشگاه به طور کامل اطلاع رسانی شده است.

بر مبنای این گزارش، در ادامه دکتر فتحی مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص روند برگزاری امتحانات الکترونیکی دانشگاه، بیان کرد: کلیه امتحانات تئوری دانشگاه 412 آزمون می باشد که از روز شنبه 27 دیماه تا چهار شنبه 15 بهمن ماه ۹۹ از ساعت ۸ صبح تا ۲۰:۳۰ به صورت مجازی برگزار می گردد.

ایشان در ادامه تصریح کرد: تنها با توجه به شرایط خاص دانشجویان ورودی 99، تاریخ امتحان درس ریاضی 1 به تاریخ 15 بهمن ماه تغییر می یابد.

مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان، یاد آور شد: دانشجویان می توانند برای پاسخ به سئوالات آزمون پایان ترم از طریق سامانه آزمون مجازی azmoon.kut.ac.ir  یا ایمیل اساتید و در مواردی از طریق پیام رسان whatsApp اقدام نمایند. همچنین در طول برگزاری امتحانات چنانچه دانشجویان با مشکل و سوالی مواجه شوند؛ می توانند از طریق شماره تماس های مستقیم که از قبل در منابع رسمی دانشگاه اطلاع رسانی شده است، اقدام نمایند. اساتید دانشگاه نیز در روزی هایی که آزمون الکترونیکی دروس آن ها دایر می گردد در محل برگزاری آزمون حضور دارند تا مشکلات احتمالی پیش آمده را برطرف کنند