شنبه ۰۹ اسفند ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۱۰/۲۳

رئیس امور بین الملل دانشگاه از همکاری اساتید بین المللی با دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان استاد مدعو از ترم آینده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر محمود حشمتی، رئیس دفتر همکاری های بین الملل دانشگاه از همکاری اساتید بین المللی با دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان استاد مدعو از ترم آینده خبر داد.

این مقام مسئول در این راستا عنوان کرد: در سال جاری تلاش های زیادی توسط دفتر امور بین الملل دانشگاه برای گسترش شبکه همکاری علمی با دانشگاه ها و اساتید خارج از کشور انجام شده است که از آن جمله می توان به ایجاد چند تفاهم نامه همکاری با دانشگاه های خارجی، برگزاری چند وبینار علمی با سخنرانی اساتید بین المللی و دعوت از اعضای هیأت علمی ایرانی دانشگاه های خارج از کشور به عنوان استاد مدعو در دانشگاه صنعتی کرمانشاه اشاره کرد.

دکتر حشمتی همچنین اضافه کرد: در راستای اجرای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی کرمانشاه و مرکز تعاملات بین‌المللی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، قرارداد همکاری دو نفر از اساتید ایرانی مقیم خارج از کشور جهت تدریس و برگزاری کارگاه ها و وبینارهای علمی در دانشگاه در ترم آینده نهایی شده است.

دکتر حشمتی در پایان یادآور شد: البته موارد متعدد دیگری نیز با همکاری گروه های آموزشی و دانشکده ها در حال رایزنی و در دست بررسی است و انشاالله به محض نهایی شدن مراحل اداری آنها، در آینده نزدیک اطلاع رسانی خواهند شد.

بنابراین گزارش، دکتر حسن مهرجردی، دانشیار گروه مهندسی برق دانشگاه قطر و دکتر امین حاجی‌زاده، دانشیار گروه مهندسی برق دانشگاه Aalborg دانمارک در نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به عنوان استاد مدعو با گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه همکاری خواهند نمود.

دکتر حسن مهرجردی

Hasan Mehrjerdi

Associate Professor, Qatar University, Doha, Qatar

Verified email at qu.edu.qa