شنبه ۰۹ اسفند ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۱۰/۰۹

انتصاب دکتر وحید عباسی به عنوان مدیر ارتباط با صنعت، کارآفرینی و مرکز رشد دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر وحید عباسی طی حکمی از سوی دکتر اختری، رئیس دانشگاه، به عنوان «مدیر ارتباط با صنعت، کارآفرینی و مرکز رشد» دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

بنابراین گزارش؛ در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر وحید عباسی

احتراماً، با عنایت به تخصص، تجربه و تعهد جنابعالی به موجب این ابلاغ از تاریخ 99/10/01 به عنوان" مدیر ارتباط با صنعت، کارآفرینی و مرکز رشد دانشگاه" منصوب می شوید.

گفتنی است؛ دکتر اختری، رئیس دانشگاه، ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر وحید عباسی، از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه دکتر زهرا گرگین، طی دوره مدیریت ارتباط با صنعت، کارآفرینی و مرکز رشد دانشگاه که منجر به پیشبرد اهداف دانشگاه صنعتی کرمانشاه گردید، تقدیر نمود.

ضمن تبریک به ایشان، امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام وظایف و امور محوله موفق و موید باشند.