سه شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۹/۰۸

پیام تسلیت رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت شهادت دکترمحسن فخری زاده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر علی اکبر اختری رئیس دانشگاه با صدور پیامی شهادت دکتر محسن فخری زاده را به عموم مردم و جامعه علمی کشور تسلیت گفت.

بنابراین گزارش؛ متن پیام به شرح ذیل است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

«من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا»
میان مؤمنان، مردانی هستند که برسر پیمانی که با خدا بستند، صادقانه ایستادند؛ برخی پیمان خود را به آخر بردند و بعضی در انتظارند و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.

شهادت سردار سرافراز پژوهش و فناوری، شهید دکتر محسن فخری زاده که سال ها، عمر پربرکت خود را در راه توسعه دانش و فناوری دفاعی و خدمت به امنیت مردمان سرزمینش سپری کرد، بار دیگر اندوه و خشم ما را بر علیه اقدام تروریستی و غیرانسانی مستکبرین جهانی برانگیخت.

اینجانب شهادت دانشمند فرهیخته وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شهید محسن فخری زاده را به محضر بقیه الله الاعظم ارواحنا فدا، مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای و همچنین مردم ولایت مدار و شهید پرور تسلیت عرض می نماییم.

علی اکبر اختری
رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه