سه شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۹/۰۶

اخبار کوتاه دانشگاه صنعتی کرمانشاه

دکتر اختری، رئیس دانشگاه:  مبلغ ۴ میلیارد تومان از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جهت تکمیل سوله در حال ساخت مرکز رشد و نوآوری دانشگاه صنعتی کرمانشاه اختصاص پیدا کرد. ایشان با اعلام این خبر افزود؛ بعد از سفر جناب آقای دکتر ستاری به استان کرمانشاه و بازدید ایشان از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و همچنین پیگیری های صورت گرفته از سوی دانشگاه و ارائه پروپوزال توجیهی از سوی معاونت آموزشی و پژوهشی، با اختصاص این مبلغ جهت تکمیل سوله در حال ساخت مرکز رشد موافقت شد.

►دکتر محدثی، معاون اداری و مالی دانشگاه: حفظ سلامت اعضای دانشگاه از اولویت های ما می باشد، در همین راستا دانشگاه با اقدامات و دستورات ستاد ملی کرونا و استانداری محترم همراه و همسو می باشد.

دکتر نادری، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه: با توجه به مجازی بودن کلاس های آموزشی دانشگاه، در ابتدا سعی شده نو دانشجویان را با شرایط و نحوه حضور در سامانه آموزشی دانشگاه آشنا کنیم.

دکتر حشمتی، رئیس حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه: تفاهمنامه برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نهایی شد و مبلغ یک میلیارد تومان جهت اجرای این برنامه اختصاص یافت. همچنین اولین گروه از دانشجویان بین المللی در رشته های مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق در نیمسال اول تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ پذیرش شدند.

دکتر همتی، مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه: شاخص های بین المللی، روند روبه رشد کیفیت مقالات چاپ شده دانشگاه صنعتی کرمانشاه را نشان می دهد. طبق آخرین گزارش وبسایت ESI در تاریخ 24 نوامبر 2020، دانشگاه صنعتی کرمانشاه با کسب شاخص های پژوهشی مناسب توانسته است درلیست دانشگاه های برتر کشور قرار گیرد. طبق این گزارش، دانشگاه صنعتی کرمانشاه با 45 مقاله پراستناد و داغ، از لحاظ تعداد مقالات برتر در لیست دانشگاه های برتر کشور قرار گرفته است. دیگر شاخص مهم در ارزیابی کیفیت پژوهش یک دانشگاه، شاخص تعداد ارجاعات به مقالات چاپ شده می باشد. در این راستا، دانشگاه صنعتی کرمانشاه شاخص 11.87 ارجاع به هر مقاله را دارا می باشد که بیانگر کیفیت بالای پژوهش در این دانشگاه و همچنین هدفمند بودن پژوهش های انجام شده است.

دکتر عاقل، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه: این مدیریت قصد دارد؛ برای سال تحصیلی جدید، مستندی در جهت معرفی کانون ها، انجمن ها، نشریات و تشکل های دانشجویی برای آشنایی بیشتر نو دانشجویان تهیه کند.

دکتر فتحی، مدیر آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه: مراحل ثبت‌نام و انتخاب واحد دانشجويان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ورودي سال جديد تحصیلي  1400-1399 صورت گرفت و هچنین تاریخ آغاز و پایان کلاس های مجازی در سایت و منابع رسمی دانشگاه نیز اطلاع رسانی گردید.

مهندس الوند منش، مدیر امور دانشجویی دانشگاه: مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی دانشگاه به پایان رسید؛ اما با توجه به شیوع ویروس کرونا استفاده از آن به تعویق می افتد.