سه شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۸/۲۰

تبریک اعطای عنوان استاد ممتازی به جناب آقای پروفسور مجتبی شمسی پور عضو هیات امنای دانشگاه های رازی و صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی دانشگاه رازی؛ به منظور بزرگداشت مقام علمی استاد برجسته این دانشگاه در عرصه‌های ملی و بین‌المللی، با تصویب شورای انتخاب استاد ممتاز در این دانشگاه در مورخه ۱۷ آبان ماه ۱۳۹۹، برای نخستین بار در تاریخ دانشگاه رازی عنوان استاد ممتاز به جناب آقای پروفسور مجتبی شمسی‌پور استاد تمام دانشکده شیمی اعطا گردید. بدین وسیله دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز با کمال مسرت، کسب این جایگاه ارزشمند را به استاد ممتاز و فرهیخته استان جناب آقای پروفسور مجتبی شمسی پور تبریک و تهنیت عرض می نماید.

گفتنی است؛ تالیف بیش از ۱۰۰۰ مقاله، ۵ پتنت، برنده جایزه شیمی سال ۲۰۰۶ آیسسکو و قرار گرفتن در جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا، برگزیده شدن به عنوان چهره ماندگار عرصه شیمی در دومین همایش چهره‌های ماندگار در سال ۱۳۸۱، برنده جایزه بنیاد البرز در سال ۱۳۹۳ به عنوان دانشمند برتر، محقق برجسته وزارت علوم، دریافت جوایز کتاب سال جمهوری اسلامی و کتاب برگزیده دانشگاه‌های ایران و همچنین انتخاب ایشان به عنوان سرآمدان علمی ایران برای دو سال پی در پی (۱۳۹۸ و ۱۳۹۹) از جمله افتخارات ارزشمند پروفسور مجتبی شمسی‌پور است. ایشان در حال حاضر عضو هیأت امنای دانشگاه های صنعتی کرمانشاه و رازی می باشند.