یکشنبه ۰۹ آذر ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۷/۲۸

اجرای طرح حمایت از سالمندان مادر توسط مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ با حمایت ریاست دانشگاه، طرح حمایت از سالمندان مادر شهر کرمانشاه با هدف حمایت و دلجویی از ایشان به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه اجرا شد.

بنابراین گزارش؛ دکتر عاقل مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن اشاره به جایگاه ویژه ی سالمندان و نقش اثر گذار آنها در ساختن جامعه و تاکید بر اینکه سلامت سالمندان و نیازهای بهداشتی و درمانی آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است، عنوان کرد: در شرایط کنونی که دنیا از شیوع بیماری ناشناخته و بحران آفرین کرونا رنج می برد، جامعه سالمند بیش از هر قشر دیگری به مراقبت و توجه نیاز دارد. به همین منظور در روز سه شنبه ۲۲ مهر ماه 99، بسته های میوه با رعایت شرایط بهداشتی تهیه و توسط همکاران این مجموعه به مرکز نگهداری سالمندان مادر شهر کرمانشاه جهت پذیرایی از این عزیزان انتقال یافت اما بدلیل شرایط موجود بیماری کرونا دید و بازدیدی با پدران و مادران عزیز حاضر در آن مرکز صورت نگرفت.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه همچنین اضافه کرد: پدران و مادران با سرمایه عظیمی از تجارب ارزنده خود پشتوانه محکمی برای جوانان امروز هستند که می توانند از چراغ هدایت آنان در مسیر دشوار زندگی بهره ها ببرند و ما می دانیم که جوانان دیروز در قبال این ثروت که بهای طراوت دوران شبابشان است، چیزی جز محبت مطالبه نمی کنند.

دکتر عاقل در پایان سخنان خود یادآور شد: ما باید ضمن فراهم ساختن امکانات بهداشتی و درمانی مناسب و مراقبت های ویژه در ارتباط با کنترل بیماری کرونا کرامت این قشر عزیز را ارج نهیم.