شنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۶/۰۵

انتصابات جدید در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ طی احکامی جداگانه از سوی دکتر اختری، رئیس دانشگاه، دکتر پیمان مرادی، به عنوان « مدیر گروه مهندسی شیمی » و مهندس همت شیخی به عنوان «مدیر گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر» و «سرپرست گروه آموزشی علوم کامپیوتر» دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شدند.

بنا بر این  گزارش؛ در این احکام آمده است:

جناب آقای دکتر پیمان مرادی

احتراماً، با عنایت به تخصص، تجربه و تعهد جنابعالی به موجب این ابلاغ از تاریخ 99/06/01 به مدت ۲ سال در سمت " مدیرگروه آموزشی مهندسی شیمی دانشگاه" منصوب می شوید.

همچنین،

جناب آقای مهندس همت شیخی

احتراماً، با عنایت به تخصص، تجربه و تعهد جنابعالی به موجب این ابلاغ از تاریخ 99/06/01 به مدت ۲ سال در سمت " مدیرگروه آموزشی مهندسی کامپیوتر و سرپرست گروه آموزشی علوم کامپیوتر دانشگاه" منصوب می شوید.

ضمن تبریک به ایشان، امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام وظایف و امور محوله موفق و موید باشند.

گفتنی است؛ دکتر اختری، رئیس دانشگاه، ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر پیمان مرادی و مهندس همت شیخی، از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه دکتر حامد رشیدی، طی دوره مدیریت گروه آموزشی مهندسی شیمی و دکتر وحید قاسمی، طی دوره مدیریت گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر دانشگاه که منجر به پیشبرد اهداف آموزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه گردید، تقدیر نمود.