شنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۶/۰۵

نشست مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه با نماینده محترم مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز سه شنبه ۴ شهریور ماه ۱۳۹۹، نشستی با حضور دکتر رشیدی، نماینده محترم مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و همچنین رئیس و مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه با هدف تشریح برنامه ها و مطالبات دانشگاه در سالن جلسات دانشکده انرژی برگزار گردید.

بنا بر این گزارش؛ در ابتدا این نشست، دکتر اختری رئیس دانشگاه، ضمن تسلیت به مناسبت ایام ماه محرم و عزای ابا عبدالله الحسین (ع)، به پتانسیل و ظرفیت های خوب دانشگاه صنعتی کرمانشاه اشاره کرد و با تاکید بر اینکه دانشگاه ها می توانند علاوه بر آموزش و پژوهش در رفع مشکلات جامعه نیز مثمر ثمر و خدمتگذار باشند، عنوان کرد: در صورت حمایت بیشتر مسئولین استانی، مراکز آموزشی و دانشگاه ها می توانند بخشی از کاستی ها و مشکلات را مرتفع کنند.

ریاست دانشگاه در ادامه با نگاه کلان به برخی از مشکلات اساسی دانشگاه صنعتی کرمانشاه از جمله کمبود خوابگاه های دانشجویی، بیان کرد: در رفع این مشکلات از نمایندگان و مسئولین استانی انتظار می رود با افزایش اعتبارات دانشگاه صنعتی کرمانشاه مشکلات موجود برطرف شود. دکتر اختری در پایان سخنان خود از توجه و نگاه مثبت نمایندگان و مسئولین استانی تقدیر کرد.

بر مبنای این گزارش در ادامه، دکتر نادری، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص وضعیت آموزش و سرانه های دانشجویی، اضافه کرد: با افزایش تعداد دانشجو، تعداد اعضای هیأت علمی نیز باید بیشتر شود و این دو مهم نیاز به همراهی مسئولین و تخصیص اعتبارات مورد نیاز دارد.

در ادامه دکتر محدثی، معاون دانشجویی و فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در خصوص برخی از مسائل و مشکلات صنفی و رفاهی دانشگاه از جمله شرایط ورودی و خروجی دانشگاه، نبود پل هوایی، برخی از مشکلات صنفی کارکنان، ایاب و ذهاب، کمبود خوابگاه و ... مطالبی بیان کرد.

در ادامه دیگر مسئولین دانشگاه نیز ضمن بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود، در خصوص برخی از مشکلات دانشگاه نکاتی را بیان کردند.

بنا براین گزارش در ادامه دکتر رشیدی، نماینده محترم مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و ابراز خرسندی از حضور در جمع مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه، بیان کرد: با توجه به شرایط کنونی جامعه و روحیه عمومی مردم، مسئولین نباید از یاس و ناامیدی سخن بگویند و حس ناامیدی را به مردم القا کنند. ایشان همچنین اضافه کرد: اکنون شرایط به گونه ای است که بیش از پیش مسئولین موظفند با یک ادبیات روحیه بخش شرایط روحی عموم مردم را مساعد و در پیشبرد اهداف والای کشور ثابت قدم حرکت نمایند.

ایشان در ادامه با بیان اینکه نگاه دانشگاه ها باید کیفی باشد، عنوان کرد: دانشگاه به عنوان مولد فکر و تربیت نیروی صالح و فعال جامعه، وظیفه دارد به کمک اعضای خود به سوی کیفی بودن گام بردارد. ایشان همچنین یادآور شد: اساتید دانشگاه نیز علاوه بر آموزش، در قبال تربیت دینی و اخلاقی دانشجویان مسئولیت دارند.

دکتر رشیدی در ادامه با تاکید بر فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که امسال را سال جهش تولید نام گذاری کردند، عنوان کرد: اکنون زمان آن رسیده با توجه به توانای های بخش های داخلی، اقتصاد کشور را از ذخایر زیر زمینی جدا کرده و به کمک مسئولین و همراهی آنان به سوی رونق تولیدات داخلی سوق بدهیم.

نماینده محترم مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در پایان در خصوص گروه های معارف، ایجاد دفتر فرهنگ در راستای اقدامات فرهنگی و مذهبی، تقویت و همراهی کانون ها و نهادهای دانشجویی، مسائل صنفی کارکنان، تقویت نیروهای بومی، ارتباط صنعت با دانشگاه، تقویت اقتصاد دانش بنیان و غیره مطالبی را ایراد نمود.