شنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۵/۱۶

پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت روز خبرنگار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر علی اکبر اختری، رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه، با صدور پیامی فرارسیدن 17 مرداد، روز خبرنگار را به اصحاب رسانه و خبرنگاران به خصوص خبرنگاران حوزه آموزش عالی تبریک گفت.

در متن پیام تبریک ایشان آمده است:

ن وَالْقَلَمِ وَ مَا يَسْطُرُونَ
«نون سوگند به قلم و آنچه مى ‏نويسند»

هفدهم مرداد گرامی داشت نام و یاد شهید محمود صارمی و شهدای خبرنگاری می باشد که با سلامت نفس و قلمشان به اعتبار حرفه مقدس خبرنگاری ارزشی دو چندان افزودند.
بی‌‏تردید خبرنگاران، سنگربانان همیشه بیدار و قلب تپنده یک سازمان هستند که با نشر اخبار و اطلاعات صحیح، زمینه رشد پندارهای عموم را فراهم می‏‌کنند.
امروزه با توجه به اینکه عصر ارتباطات و اطلاع‏‌رسانی می باشد، شرایط پرمخاطره دنیا نسبت به گذشته به گونه ای است که برای تبادل افکار و اطلاعات سالم، بی شک نیاز به صلابت قلم و رسالت خبرنگارانی است که با روشنگری و صدق گفتار، اخبار درست را به ذهن پویای مردم اهدا و دنیا را از اخبار کذب و تاریک در امان نگه می دارند.

اینجانب روز خبرنگار را به همه فعالان این عرصه و صاحبان قلم و روشنگران عرصه اطلاع‏‌رسانی، به ویژه فعالان این حوزه در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، تبریک و تهنیت عرض می‌‏کنم و از درگاه خداوند متعال توفیق بیش از پیش این عزیزان را در تحقق رسالت خطیر خبرنگاری مسئلت دارم.

و من الله توفیق
علی اکبر اختری