چهارشنبه ۰۵ آذر ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۵/۰۱

ارتقاي دکتر رضا همتی عضو هيأت علمي دانشگاه صنعتي کرمانشاه به مرتبه ی دانشياري

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ در اولین نشست از دور هفتم هیأت ممیزه دانشگاه‌هاي رازي و صنعتي کرمانشاه که در روز چهارشنبه ۱ مرداد ماه ۹۹ در دانشگاه رازی برگزار گردید، دکتر رضا همتی، عضو هيأت علمي گروه مهندسی  برق دانشگاه صنعتي کرمانشاه به مرتبه دانشياري ارتقا يافت.

بنابراین گزارش؛ دکتر رضا همتی دانش آموخته سال 1393 در دوره دکتراي رشته مهندسي برق گرایش قدرت از دانشگاه اصفهان بوده و دوره فرصت مطالعاتي خود را در کشور پرتغال گذرانده است.

گفتنی است؛ ایشان 46  مقاله در مجلات معتبر ISI و ISC چاپ نموده که بیشتر از 60 درصد آنها در مجلات Q1 منتشر و بیشتر از 40 درصد مقالات نیز در مجلات 10 درصد برتر موضوعی به چاپ رسیده است. طی این مدت، بیش از 10 مقاله ایشان به عنوان مقالات داغ و پراستناد انتخاب شده اند و در سال 1398 دکتر رضا همتی در لیست یک درصد دانشمندان برتر جهان در حوزه مهندسی قرار گرفت. از دیگر افتخارات ایشان شرکت در چندین کنفرانس بین المللی و ارائه مقالاتی در این خصوص می باشد. همچنین انجام چندين طرح پژوهشي داخلي، چاپ کتاب، کسب عنوان داور ممتاز مجلات معتبر بين‌المللي و انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر از جمله فعاليت‌ها و دستاوردهای این عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه مي‌باشد.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به دکتر رضا همتی تبریک گفته و برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیقات روز افزون می نماید.