چهارشنبه ۰۵ آذر ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۵/۰۱

برگزاری جلسه قرائت و تفسیر موضوعی قرآن مجید به صورت مجازی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، امروز چهارشنبه 1مردادماه 99، جلسه قرائت و تفسیر موضوعی قرآن مجید، با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محبی، مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در بستر سامانه آموزشی lms دانشگاه صنعتی کرمانشاه به صورت مجازی برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این جلسه مجازی، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه به قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید پرداختند و در ادامه نیز حجت الاسلام والمسلمین محبی، مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به تفسیر موضوعی آیات قرائت شده پرداخت.

در ادامه این جلسه مجازی، حجت الاسلام والمسلمین محبی، ضمن تبریک به مناسبت سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین علیه السلام و حضرت زهرا سلام علیها، در خصوص دینداری و خواص و ویژگی های آن توضیحاتی بیان نمود و عنوان کرد: کسی که در این دنیا دیندار باشد، بدون شک در دنیا و آخرت رستگار می شود. ایشان در ادامه ضمن اشاره به اینکه از منظر اسلام یکی از الزامات دینداری تشکیل خانواده می باشد و همگان را به این امر خطیر فرا خوانده است، بیان کرد: بر هر مرد و زن مسلمان واجب است که طبق سنت پیامبر(ص) ازدواج کند و در اصول همسرداری اسلامی و تربیت فرزندان خود، حضرت امیرالمومنین علیه السلام و حضرت زهرا سلام علیها را الگو خود قرار دهد.

گفتنی است این جلسه معنوی با هدف آشنایی بیشتر اعضای دانشگاه با قرائت صحیح و تفسیر موضوعی قرآن مجید در چهارشنبه های هر هفته به صورت مجازی برگزار می گردد.