جمعه ۱۷ مرداد ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۴/۱۱

تقدیر از نفرات برتر آزمون بر خط مباحث رمضانی و آموزه های سیره سیاسی امام علی (ع) در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز چهارشنبه 11 تیرماه 99، در حاشیه جلسه شورای فرهنگی دانشگاه با حضور ریاست و مسئولین از نفرات برتر آزمون بر خط مباحث رمضانی و آموزه های سیره سیاسی امام علی (ع) که به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در بستر وبگاه سامانه جامع مدیریت فرهنگی polink.kut.ac.ir برگزار گردید، با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد.

بنابراین گزارش، در این نشست که با حفظ پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در سالن جلسات دانشکده انرژی برگزار گردید، دکتر اختری، رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن تقدیر از فعالیت ها و اقدامات ارزنده مدیریت فرهنگی و اجتماعی و دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، هرگونه فعالیت و اقدامی را که ساختار و ریشه فرهنگی و مذهبی دارد را ارزنده و تاثیر گذار ترقی کرد و عنوان نمود: حضور اساتید و کارکنان دانشگاه در فعالیت های مذهبی و فرهنگی، می تواند خط مشی برای تشویق و حضور دانشجویان در فعالیت های مذهبی و فرهنگی باشد. ایشان همچنین اظهار امیدواری نمود با ریشه کن شدن ویروس منحوس کرونا در کشور، بار دیگر شاهد برگزاری مراسمات و اقدامات فرهنگی و مذهبی با حضور دانشجویان در دانشگاه باشیم.

گفتنی است؛ طی این نشست از نفرات برتر آزمون بر خط مباحث رمضانی به ترتیب آقایان حسین خدایاری، ابراهیم فیضی، سعید حقیری، امیر آزادبخت و خانم مریم نجفی و همچنین نفرات برتر آموزه های سیره سیاسی امام علی (ع) به ترتیب خانم پروین احمدی، خانم شهلا یوسفیان و آقای مجید دایی چینی با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد.