چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۳/۲۷

نشست مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه با معاون آموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ با هماهنگی مدیریت دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، روز دوشنبه 26 خردادماه 1399، نشستی با حضور مسئولین دانشگاه و معاون آموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان با رعایت پروتکل های اجتماعی در سالن جلسات دانشکده انرژی دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست، مهندس عمران پور، معاون آموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهیختگان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ابراز نمود: چشم انداز و برنامه راهبردی سازمان فنی و حرفه ای استان در سال جدید، اشتغال زایی بنا بر نیاز جامعه می باشد و در این راستا این سازمان از تمامی مراکز  آموزشی به خصوص دانشگاه صنعتی کرمانشاه تقاضا دارد که بنا بر نیاز سنجی و مهارت افزایی، دانش آموختگانی را که مهارت پذیر می باشند، معرفی کنند تا این سازمان بتواند در صورت نیاز به این افراد، آموزش های لازم را بدهد.

ایشان در ادامه از اعتبارات خوب سازمان فنی و حرفه ای در سال جدید سخن گفت و اضافه کرد: با توجه به این شرایط در حوزه ارتباط با صنعت، سمت و سوی آموزش ما در آینده به سوی حوزه هایی همچون مکانیک، کشاورزی، شیلات، صنایع دستی و ... می باشد که اشتغال زایی بیشتری دارند.

این مقام مسئول در ادامه با معرفی اجمالی فعالیت های فنی حرفه ای و اشاره به طرح های مختلفی که زمینه ساز همکاری بیشتر خواهد بود، عنوان کرد: در حال حاضر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان با وجود کارگاه و تجهیزات خوب از لحاظ تعداد مربی با کاستی های روبه رو می باشد که انتظار می رود، با همکاری و استفاده از اساتید دانشگاه صنعتی کرمانشاه این نیاز مرتفع گردد.

مهندس عمران پور در ادامه از افتتاح مراکزی در حوزه TMC سخن گفت و تصریح کرد: حوزه TMC یک شورای راهبردی می باشد که در دفاتر کاریابی برگزار می گردد و به کمک آن مجوز رشته ها، شهریه ها  و نیاز ها مشخص می شود. ایشان همچنین با اشاره به عضویت دانشگاه صنعتی کرمانشاه در شورا TMC عنوان کرد: انتظار می رود که مسئولین دانشگاه، نقش به سزایی در این شورا داشته باشند که به کمک آن بتوان نیاز های جامعه را شناخت و مطابق با آن افراد با مهارت را آموزش داد.

ایشان در ادامه در خصوص طرح جهش مهارت و ایجاد مرکز تربیت مربی در استان و همچنین طرح تکاپو پتانسیل اشتغال نسبت به هر شهر و شناسایی افراد با مهارت، توضیحاتی ارائه داد.

مهندس عمران پور در خاتمه سخنان خود از مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه تقاضا کرد که از نزدیک از امکانات و تجهیزات این سازمان بازدید به عمل بیاورند تا از این طریق بتوانند با شناخت کامل یک خط محوری و مهارتی را به ما نشان بدهند که به کمک آن سازمان فنی و حرفه ای بتواند به استاندارد های خود دست یابد.

ایشان همچنین ادامه دارد در حوزه المپیاد که دو سال یکبار برگزار می گردد نیز می توان به کمک مراکز آموزشی به خصوص دانشگاه صنعتی کرمانشاه در رشته های بیشتری شرکت کرد.

بر مبنای این گزارش در ادامه دکتر نادری، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن خوشامدگویی، از پتانسیل ها و ظرفیت های دانشگاه در زمینه های پژوهشی و آموزشی سخن گفت و عنوان کرد: اشتغال زایی دانش آموختگان یکی از دغدغه های اصلی دانشگاه است که این امر مستلزم همکاری و همیاری بیشتر بین مسئولین هر دو سازمان می باشد که به کمک آن بتوان در مسیر درست حرکت و به اشتغال زایی جوانان کمک کرد.

دکتر نادری در ادامه در خصوص  شورا TMC عنوان کرد: در این زمینه نیاز به یک شناخت کامل می باشد که به کمک آن بتوان راحت تر کاستی ها و مشکلات را مرتفع و از هدر دادن زمان جلوگیری کرد.

ایشان در پایان اضافه کرد: دانشگاه صنعتی کرمانشاه در جهت رفع دغدغه های جامعه و کشور آمادگی عقد تفاهم نامه همکاری با سازمان های دولتی به خصوص اداره کل آموزش فنی و حرفه ای را دارد.

در ادامه خانم دکتر گرگین، مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی کرمانشاه، اظهار کرد: این دانشگاه تاکنون برای دانش آموختگان خود دوره های مهارت افزایی در زمینه های تخصصی رشته های برق، مکانیک، عمران، کامپیوتر، صنایع و مهندسی شیمی برگزار کرده است که امید می رود در آینده به کمک اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان دوره های تخصصی بیشتری برای دانشجویان برگزار کرد.

ایشان در پایان یادآور شد: مهارت افزایی دانشجویان نیاز به یک تخصیص بودجه دارد که به کمک آن بتوان افراد ماهری را روانه بازار کار کرد.

در ادامه دیگر مسئولین دانشگاه در خصوص شورای مهارتی TMC، همکاری در حوزه بین الملل، کارآموزی، برگزاری دوره های تخصصی، مهارت آموزی و آسیب شناسی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است در پایان این نشست، مقرر گردید؛ تفاهم نامه ای در جهت همکاری های آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان منعقد گردد.