چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۳/۲۵

برگزاری وبینار تخصصی با عنوان «Renewable energies situation in France and European Union» در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ با پیگیری های صورت گرفته از سوی دفتر همکاری های بین الملل دانشگاه، روز شنبه 24 خردادماه 1399،  وبینار تخصصی با موضوعات «Renewable energies situation in France and European Union» توسط دکتر احسان جمشید پور رئیس دپارتمان مهندسی برق  ECAM STRASBOURG EUROPE School of Engineering فرانسه، بصورت آنلاین از طریق سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این وبینار، دکتر جمشید پور در خصوص وضعیت انرژی‌های تجدیدپذیر در فرانسه و اتحادیه اروپا بیان کرد: از سال 2007، فرانسه در حال اجرای یک استراتژی با اهداف بلند پروازانه برای توسعه انرژی تجدید پذیر بوده است. یکی از مشاوران ملی مهم در فرانسه به نام "Grenelle de l'enroundnement" در سال 2007 اهداف مهمی را برای کنترل مصرف انرژی و ترویج انرژی‌های تجدید پذیر مشخص کرد.

ایشان همچنین اضافه کرد: برای این مهم، این مشاور همه بازیگران مربوطه (مقامات ایالتی، مقامات محلی، کارفرمایان و انجمن ها) را جمع کرد و این حرکت مهم، به عنوان یک نقطه شروع قدرتمند برای تصمیمات بعدی در مورد توسعه پایدار در کشور فرانسه شناخته شد.

دکتر جمشید پور در ادامه عنوان کرد: به دنبال این پروژۀ مشاوره‌ای، یک کارگروه تشکیل شد و یک سناریوی مرجع با هدفِ رساندن سهم انرژی‌های تجدید پذیر در مقایسه با کل مصرف انرژی به 23 % را در دستور کار خود قرار داد. عوامل اصلی سرنوشت‌ساز در این سناريو عبارت اند از: تلاش‌هاي چشمگير براي كنترل مصرف انرژي، به ويژه در ساختمان‌هایی که این سناریو 38 درصد کاهش مصرف تا سال 2020 را برای آن‌هاپیش بینی می‌کند از يك سو و از سوی دیگر، نفوذ جدی انرژی های تجدیدپذیر با هدف تولید این انرژی معادل 20 میلیون تن نفت (Mtoe) در مقایسه با سال 2006، یعنی تقریباً دو برابر شدن تولید انرژی تجدید پذیر تا سال 2020.

همچنین علاوه بر این، بیست و یکمین کنفرانس احزاب (COP 21)، که در نوامبر 2015 در پاریس برگزار شد، اهمیت کاهش سهم سوخت‌های فسیلی در مصرف انرژی به منظور کندکردن اثرات گلخانه‌ای و افزایش درجه حرارت جهانی و تغییرات آب و هوا را مورد تاکید فراوان قرارداد که برای رسیدن به این هدف سرمایه گذاری روی انرژی‌های تجدید پذیر یک امر حیاتی است.

دکتر جمشید پور در قسمت دوم مباحث خود در خصوص سیستم آموزشی در فرانسه چنین بیان کرد که آموزش و پرورش در فرانسه به شکلی کاملاً متمرکز و دارای چندین بخش فرعی است. دوره های آموزشی در فرانسه عبارت انداز: آموزش ابتدایی، آموزش متوسطه و آموزش عالی. در آموزش عالی فرانسه، مدارک زیر توسط سیستم بولونیا (EU Recognition)  به رسمیت شناخته می‌شود: لیسانس و لسیانس حرفه ای، کارشناسی ارشد و دکترا.