یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۳/۲۵

احداث زمین چمن ورزشی روباز در دانشگاه های رازی و صنعتی کرمانشاه توسط خیر ورزشیار

به گزارش روابط دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ با پیگیری های دانشگاه و تعاملات استانداری کرمانشاه، زمین ورزشی چمن مصنوعی، با کمک خیر ورزشیار در دانشگاه های رازی و صنعتی کرمانشاه در حال ساخت می باشد.

بنابراین گزارش؛ دکتر علی اکبر اختری با اعلام این خبر افزود: از آنجایی که این برنامه در راستای توسعه ورزش و ایجاد عدالت در زیرساخت‌های ورزشی محلات مختلف شهر کرمانشاه بود، با ارتباط و نظر مهندس بازوند استاندار محترم کرمانشاه و همچنین مهندس سالاری، معاون عمرانی استانداری،  رحیمی، مدیر کل ورزش و جوانان استان و دکتر ترک نژاد، عضو هیأت امنای دانشگاه های رازی و صنعتی کرمانشاه و مکاتبات و پیگیری های لازم برای احداث یکی از این زمین ها در دانشگاه صنعتی کرمانشاه صورت گرفت.

ریاست دانشگاه تصریح کرد: پس از آن با حمایت استاندار مقرر گردید؛ دانشگاه صنعتی کرمانشاه یکی از اماکن این طرح باشد و ساخت آن به همت گروه صنعتی «مدلل» در حال انجام است.

وی در ادامه با بیان اینکه از اواخر سال گذشته عملیلات اجرایی احداث این زمین آغاز شده، عنوان کرد: تاکنون نزدیک 80 درصد کار انجام شده و در ماه های آتی آماده بهره برداری می باشد.