یکشنبه ۰۴ آبان ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۲/۳۰

برگزاری نشست مجازی ریاست و مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه با مدیر واحد غرب پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز دوشنبه 29 اردیبهشت ماه 1399، نشست مجازی با حضور ریاست، مسئولین و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه و همچنین دکتر عزیزی مدیر واحد غرب پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران در راستای تبیین همکاری های آموزشی – پژوهشی در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست مجازی، دکتر اختری ریاست دانشگاه، ضمن برشمردن امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه، بخصوص آزمایشگاه های مهندسی شیمی، از آغاز همکاری پژوهشی دوسویه سخن گفت و بیان کرد: از لحاظ  تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی و عملی، دانشگاه صنعتی کرمانشاه آمادگی هرگونه همکاری را دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه در ادامه از اشتغال زایی دانش آموختگان سخن گفت و عنوان کرد: اولویت اصلی دانشگاه در برنامه های آموزشی توجه به اشتغال فارغ التحصیلان می باشد که در این راستا دانشگاه از هیچ کوششی مضایقه نکرده و در حوزه کارآفرینی با برنامه اقدام می نماید.

دکتر اختری در ادامه ضمن اشاره به نیاز کارخانه های استان به صنعت کامپوزیت، اضافه کرد در زمینه کامپوزیت نیز در این دانشگاه ما شاهد اقدامات خوب و ارزنده ی اساتید هستیم و اگر در این زمینه همکاری های لازم انجام شود؛ نیاز استان به خارج از خود مرتفع می گردد.

در ادامه ایشان ضمن اشاره به اقدامات ارزنده حوزه ارتباط با صنعت دانشگاه، از ایجاد شرکت های کوچک در زمینه اشتغال دانش آموختگان سخن گفت و یادآور شد: در این زمینه نیز اگر شرکت های دانش بنیان و مراکز صنعتی چون واحد غرب پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران همکاری نمایند، این اقدام می تواند نقطه عطفی در ایجاد کار آفرینی باشد.

ریاست دانشگاه در ادامه با اشاره به اساتید فرهیخته و جوان دانشگاه و همچنین کسب جایگاه های پژوهشی – تحقیقاتی توسط آنان، به تبادل اساتید و دانشجویان اشاره کرد و تصریح نمود در این زمینه نیز دانشگاه آمادگی هرگونه آموزش و تبادل را دارد.

در پایان دکتر اختری ریاست دانشگاه؛ از دکتر عزیزی مدیر واحد غرب پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران دعوت کرد به صورت حضوری از دانشگاه صنعتی کرمانشاه، تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی آن دیدن نمایند تا از نزدیک بعد شناسایی نیازها، زمینه های همکاری  همواره گردد.

بر مبنای این گزارش؛ در ادامه این نشست مجازی، دکتر عزیزی مدیر واحد غرب پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، در خصوص همکاری های دو جانبه در زمینه های چون پلیمر، پتروشیمی، کارآفرینی، ایجاد یک مرکز نوآوری، تست های آزمایشگاهی و... نکاتی بیان کرد و عنوان نمود: بدون شک اگر دانشگاه در حوزه دانشجویی با مراکز پژوهشی چون پژوهشگاهای پلیمر و پتروشیمی ایران ارتباط گیرد، این راهبرد حتما باعث ایجاد نوآوری، تسهیلات در زمینه کارآفرینی و جذب دانشجو مشترک می گردد.

گفتنی است؛ در ادامه مسئولین و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در خصوص زمینه های همکاری دانشگاه با سازمان واحد غرب پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، پیشنهادات و نکته نظرات خود را بیان کردند.