نسخه آزمایشی
جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۲/۲۷

نشست مجازی وزیر علوم با مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به نقل از وزارت علوم؛ نشست مجازی مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز آموزش عالی کشور، شنبه ۲۷ اردیبهشت ‌ماه ۱۳۹۹، همزمان با روز ارتباطات و روابط عمومی با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست مجازی که به میزبانی اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی و همچنین بررسی فعالیت‌های انجام شده در حوزه مقابله با بیمای کرونا و تعیین دستور کار و تبیین برنامه های روابط عمومی ها در سال ۱۳۹۹ برگزار گردید، دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی، از انتشار اخبار صحیح و شفاف توسط روابط عمومی ها سخن گفت و بیان کرد: در این روزهای حساس شیوع کرونا، روابط عمومی‌ها باید با حساسیت ویژه و اطلاع رسانی صحیح از انتشار اخبار نادرست، شایعات و اخبار برنامه‌ریزی شده جلوگیری کنند؛ چرا که با توجه به سرعت انتشار اخبار، معمولاً مخاطبان فرصت قضاوت ندارند.

دکتر غلامی ضمن اشاره به اینکه مردم از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی انتظار خدمات و فعالیت بیشتری دارند، عنوان کرد: مسئولین روابط عمومی ها باید دستاوردهای گسترده علمی و فناوری دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور را به موقع و به درستی انتشار دهند تا اعتماد و توجه افکار عمومی به دانشگاه‌ها کم ‌رنگ نشود.

وی در ادامه سخنان خود از وظایف اصلی روابط عمومی ها، فعالیت های اخیر دانشگاه ها در زمینه رشد و توسعه کشور، برگزاری کارگاه‌های آموزشی روابط عمومی ها در دانشگاه‌ها، توجه دانشگاه ها به روابط عمومی ها، ارائه آموزش به صورت مطالب و متون در فضای مجازی و ... سخن گفت و در پایان با تاکید بر اینکه روابط عمومی‌ها نباید به صورت جزیره‌ای عمل کنند، یادآور شد: روابط عمومی‌های دانشگاه‌های هر منطقه و هر استان، بهتر است، عملکردی هماهنگ و هم‌افزا داشته باشند و همچنین به فواصل زمانی معین، گزارشی از دستاوردهای علمی دانشگاه‌ها را به مسئولان استانی ارسال کنند تا آنها هم در جریان پیشرفت‌های علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی منطقه خود قرار گیرند.

در ادامه این نشست مجازی، دکتر عبداللهی نژاد، مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گزارشی از فعالیت های انجام شده و برنامه های پیش روی اداره کل روابط عمومی وزارت علوم و دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور را ارائه داد و سپس نمایندگان منتخب روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور نیز نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را بیان کردند.