نسخه آزمایشی
جمعه ۱۵ فروردین ۱۳۹۹

۱۳۹۸/۱۲/۱۰

انتصاب دکتر مجید محدثی به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر مجید محدثی طی حکمی از سوی دکتر علی اکبر اختری، ریاست دانشگاه، به عنوان « سرپرست معاونت اداری و مالی » دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

بنابراین گزارش؛ در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر مجید محدثی

با احترام، نظر به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ، با حفظ مسئولیت های پیشین، به عنوان " سرپرست معاونت اداری و مالی " دانشگاه منصوب می گردید.

ضمن تبریک به ایشان، مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی این دانشگاه مسألت داریم.

گفتنی است؛ دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر مجید محدثی، طی نامه ای جداگانه از تلاش ها و زحمات ارزشمند و صادقانه جناب آقای دکتر افشین مرادی طی دوره تصدی معاونت اداری و مالی دانشگاه که منجر به پیشبرد اهداف امور مالی، اداری و منابع انسانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه گردید، تقدیر نمود.