چهارشنبه ۰۵ آذر ۱۳۹۹

۱۳۹۸/۱۲/۰۴

حضور چشمگیر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در بزرگ ترین رویداد فرهنگی سال 98 دانشگاه رازی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در بزرگ ترین رویداد فرهنگی سال 98 دانشگاه رازی که از 3 تا 4 اسفند ماه 98 در باشگاه دانشجویان این دانشگاه برگزار گردید، دانشگاه صنعتی کرمانشاه حضور چشمگیری داشت.

بنابراین گزارش؛ در این رویداد فرهنگی که در سه بخش متفاوت از جمله دهمین جشنواره حرکت "ویژه دستاورده های انجمن های علمی دانشجویی"، هشتمین جشنواره دانشگاهی رویش "ویژه دستاورده های کانون های فرهنگی هنری" و دومین جشنواره استانی چرتکه "ویژه تولیدات دانشجویان در عرصه های مختلف" برگزار گردید؛ دستاورده های دانشگاه صنعتی کرمانشاه در دو بخش محصولات ارگانیک و دستاوردهای تحقیقاتی – پژوهشی توسط دانشجویان کانون ها و انجمن های علمی دانشگاه در معرض بازدید و خرید عموم قرار گرفت.

گفتنی است در پایان، کارگاه آموزشی آشنایی و پیشگیری از کرونا ویروس ویژه دانشجویان برگزار گردید.