نسخه آزمایشی
جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

۱۳۹۸/۱۲/۰۳

تشکیل ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز شنبه 3 اسفند ماه 98، با حضور ریاست، مسئولین و برخی از کارکنان دانشگاه، ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس در حوزه ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست، دکتر اختری ریاست دانشگاه، با بیان اینکه میزان بیماری زایی و کشندگی کرونا ویروس به مراتب کمتر از آنفلوانزای H۱N۱ است، بیان کرد: بهترین راه برای کاهش احتمال ابتلا به بیماری ناشی از کرونا ویروس به کار بستن درست اقدامات پیشگیرانه است.

ایشان تاکید کرد: باید برنامه شناسایی موارد مشکوک در خوابگاه ها و ورودی دانشکده ها توسط تجهیزات دیجیتال انجام گردد و اقدامات لازم برای رفع دغدغه های دانشجویان و کارکنان در خصوص این بیماری انجام شود.

ریاست دانشگاه با تاکید بر برگزاری جلسات مستمر بین حوزه های مختلف دانشگاه، در این رابطه عنوان کرد: ستاد پیشگیری نیز 24 ساعته باید دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و درمان، پایش مستمر روند کنترل و نظارت بر اجرای طرح‌های کنترلی را در دانشگاه عملیاتی کند.

بر مبنای این گزارش؛ برنامه مستمر ضدعفونی روزانه سرویس های ایاب و ذهاب، خوابگاه ها، کلاس ها و اماکن عمومی دانشگاه و رعایت و اجرای پروتکل های بهداشتی مربوط به تهیه، پخت و توزیع غذا از جمله مصوباتی بود که در ادامه جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس مقرر گردید.

گفتنی است؛ در پایان این جلسه پس از استماع نظرات معاونت دانشجویی فرهنگی و مسئول مرکز بهداشت دانشگاه و سایر اعضای ستاد، مقرر گردید؛ علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی موجود، برگزاری همایش، جشن ها، مراسمات و اردوهای دانشجویی از قبیل بازدید علمی، مسابقات ورزشی، اردوهای زیارتی - تفریحی و ...  تا اطلاع ثانوی به تعویق افتد .