نسخه آزمایشی
جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

۱۳۹۸/۱۲/۰۳

دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات کشتی دانشگاه های منطقه 5 کشور صاحب مدال شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ حسین پار، مدیر تربیت بدنی دانشگاه با اعلام این خبر، بیان کرد: 4 نماینده­ اعزامی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مسابقات کشتی دانشجویان دانشگاه های منطقه 5 کشور و انتخابی پانزدهمین المپیاد دانشجویان کشور، توانستند 3 مدال رنگارنگ و یک عنوان چهارمی کسب کنند.

حسین پار در ادامه عنوان کرد: علیرضا لطفی دانشجوی رشته علوم مهندسی و نماینده شایسته دانشگاه صنعتی کرمانشاه در این مسابقات در کشتی آزاد، موفق شد در بین دانشجویان دانشگاه های منطقه  5 کشور خوش بدرخشند و به نشان طلا دست یابند.

ایشان همچنین اضافه کرد: محمد حسین فزونی دیگر نماینده شایسته دانشگاه در کشتی فرنگی صاحب گردن آویز نقره شد و باربد امیری نیز به نشان برنز دست یافت. امیر حسین محمدی دیگر نماینده دانشگاه در این دوره از رقابت ها در جایگاه چهارم قرار گرفت.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه در ادامه یادآور شد: با توجه به غنای کشتی در غرب کشور، این مسابقات حکم گزینشی المپیاد کشوری را داشت و دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه توانستند با وجود تیم های دانشگاه های علمی کاربردی، پیام نور و موسسات غیر انتفاعی منطقه و بالا بودن سطح کمی و کیفی این مسابقات، عملکرد موفقی را از خود به نمایش بگذارند.