نسخه آزمایشی
جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

۱۳۹۸/۱۱/۳۰

کسب دو مدال نقره و یک برنز توسط دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات پینگ پنگ دانشگاه های منطقه ۵ کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ حسین پار، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی کرمانشاه توانستند در مسابقات پینگ پنگ دانشگاه های منطقه ۵ ورزش دانشگاه های کشور و انتخابی پانزدهمین المپیاد دانشجویان کشور، حضور موفقی داشته باشند.

حسین پار در ادامه عنوان کرد: در این مسابقات که به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار شد، نماینده شایسته دانشگاه صنعتی کرمانشاه آقای جواد خسروی، در بخش انفرادی پس از نماینده کردستان، صاحب گردن آویز نقره شد و توانست سهمیه حضور در پانزدهمین المپیاد دانشجویان کشور را کسب نماید.

ایشان همچنین اضافه کرد: در قسمت دوبل، تیم دو نفره دانشگاه نیز متشکل از آقایان جواد خسروی و محمد سروی پس از نمایندگان دانشگاه کردستان در سکوی دوم قرار گرفتند و تیم دانشگاه رازی در جایگاه سوم قرار گرفت.

همچنین در بخش تیمی، تیم 4 نفره دانشگاه متشکل از آقایان جواد خسروی، محمد امین آرین، محمد سروی و امیرحسین علوی در جایگاه سوم در بین 6 تیم از دانشگاه های منطقه قرار گرفتند و در پایان باتوجه به کسب دو مقام دومی در بخش انفرادی و دوبل توانستند 3 سهمیه برای المپیاد کشوری کسب کنند.