نسخه آزمایشی
جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

۱۳۹۸/۱۱/۳۰

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و پیشگیری از بیماری کرونا ویروس ویژه دانشگاهیان استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز چهارشنبه 30 بهمن ماه 98، به همت مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه، کارگاه آموزشی آشنایی و پیشگیری از بیماری کرونا ویروس ویژه دانشگاهیان استان کرمانشاه در این سازمان برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در این کارگاه یک روزه که با حضور برخی از کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید، مباحثی در خصوص تاریخچه بیماری کرونا ویروس، تعریف بیماری کرونا ویروس، راه های پیشگیری از بروز بیماری و راه های مقابله با بیماری در موارد مواجهه با فرد مبتلا به بیماری کرونا ویروس توسط کارشناسان بهداشت ارائه گردید.

در ادامه کارگاه، حاضرین ضمن ارائه سوالات خود در خصوص شرایط مواجهه با بیماری کرونا، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است در پایان کارگاه مقرر گردید؛ کارگاه آموزشی نیز در راستای آشنایی و پیشگیری از بیماری کرونا ویروس در دانشگاه صنعتی کرمانشاه ویژه دانشجویان برگزار گردد.