نسخه آزمایشی
جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

۱۳۹۸/۱۱/۲۹

دیدار مسئولان فرهنگی دانشگاه‌های استان کرمانشاه با خانواده معزز شهید والامقام علی انصاری؛ شهید انقلاب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ مسئولان فرهنگی دانشگاه‌های استان کرمانشاه به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، با خانواده شهید والامقام علی انصاری؛ شهید انقلاب دیدار کردند.

بنابراین گزارش؛ در این دیدار که معاون دانشجویی و فرهنگی و مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به همراه مدیر فرهنگی دانشگاه رازی، مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی، رئیس و معاون فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای و معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه حضور داشتند، یاد و خاطره شهید سرافراز انقلاب اسلامی گرامی داشته شد و در پایان با اهدای لوح و هدایا از خانواده این شهید بزرگوار تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است؛ شهید علی انصاری در سن نوجوانی، آذرماه ۱۳۵۷، در کرمانشاه به ضرب گلوله مأموران رژیم شاهنشاهی به درجه والای شهادت نائل آمد.