نسخه آزمایشی
دوشنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۸

۱۳۹۸/۱۱/۲۱

برگزاری جلسه هم اندیشی با عنوان "تبیین ابعاد شخصیتی شهید سردار حاج قاسم سلیمانی" در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و همکاری بسیج اساتید دانشگاه روز دوشنبه 21 بهمن ماه 98، به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر، جلسه هم اندیشی با عنوان "تبیین ابعاد شخصیتی شهید سردار حاج قاسم سلیمانی" با سخنرانی آقای فاطمی نسب در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست که با حضور مسئولین، اعضای هیأت علمی، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه برگزار گردید. آقای فاطمی نسب ضمن اشاره به زندگی نامه شهید حاج قاسم سلیمانی و اخلاق و فضایل معنوی ایشان، عنوان کرد: عشق و ارادت ایشان به مکتب امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) بی نظیر بود. به طوری که علاوه بر توسلات روزانه هر روز زیارت عاشورا می‌خواند و هفته‌ای یک مرتبه جلسه‌ روضه‌ با وجود مشغله‌های زیاد در منزل ایشان برپا بود.

ایشان در ادامه نکاتی را در خصوص ابعاد شخصیتی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد و شماری از ویژگی های شاخص ایشان از جمله ساده زیستی، خلوص نیت، شجاعت بی نظیر، زندگی ساده و عاری از تعلقات دنیوی و مادی، اهل عمل بودن، محبوبیت در بین جوانان، اهتمام ویژه ایشان به خانواده شهدا، اخلاق محوری و ... را تشریح کرد.