شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

اخبار دانشگاه

مشاهده همه
۱۳۹۷/۰۶/۱۲

رئیس دانشکده فناوری اطلاعات دانشگاه طی گزارشی، به تشریح عملکرد و فعالیت‌های یک ‌ساله این دانشکده پرداخت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر خزایی، رئیس دانشکده فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و فعالیت‌های یک ‌ساله این دانشکده، بیان کرد: در عصری که به سر می‌بریم، فناوری اطلاعات یکی از عمده‌ترین محورهای تحول و توسعه در دنیا محسوب می‌شود. امروزه دستاوردهای ناشی از فناوری اطلاعات چنان با زندگی مردم تلفیق ‌شده که توقف در مسیر آن باعث ایجاد اختلال در جامعه و حتی رفاه و آسایش مردم می‌شود. ازاین ‌رو بسیاری از کشورها جهت عمومیت بخشیدن به استفاده از فناوری اطلاعات دست به اقدامات خرد و کلانی زده‌اند که آموزش آکادمیک فناوری اطلاعات یکی از این موارد است.

ایشان در تکمیل توضیحات خود ابراز کرد: با توجه به اینکه اولین رشته این دانشکده، رشته فناوری اطلاعات می ­باشد که در سال ۱۳۸۹ تأسیس ‌شده است، لذا یکی از اهداف تأسیس این دانشکده را می‌توان تربیت نیروی متخصص و ماهر مورد نیاز کشور به‌ ویژه منطقه غرب کشور و پاسخ ‌گویی به نیازهای موجود در زمینه ­ی فناوری اطلاعات دانست. دکتر خزایی از دیگر رشته‌های موجود در این دانشکده را مهندسی کامپیوتر، علوم کامپیوتر، فیزیک مهندسی و علوم مهندسی عنوان کرد و افزود: این دانشکده شامل: ۲ سایت کامپیوتر، سایت ۱ و سایت ۲ و همچنین آزمایشگاه مدارهای منطقی، معماری کامپیوتر، ریزپردازنده، ابزارهای طراحی به کمک کامپیوتر، سیستم‌عامل، شبکه‌های کامپیوتری، الکترونیک دیجیتال، کارگاه کامپیوتر، فیزیک ۱-۲، آزمایشگاه لیزر و آزمایشگاه فیزیک مدرن می‌باشد.

دکتر خزایی در ادامه با تأکید به این موضوع که تکمیل سایر رشته‌های در نظر گرفته‌ شده و تجهیز و تأسیس آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی مورد نیاز از برنامه‌های توسعه این دانشکده می‌باشد، اظهار کرد: براین اساس سعی برآن شد با خرید تجهیزات و قطعات کامپیوتری مورد نیاز با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب در بازار، ابتدا تمرکز خود را بر تجهیز سایت مهندسی کامپیوتر دانشکده با پشتیبانی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مناسب با بررسی و به ‌کارگیری روش‌ها و راهکارهای مقابله بانفوذ و آلودگی‌های ویروسی قرار داده و سپس آزمایشگاه‌های دیگر دانشکده را به وسایل مدرن و مناسب با پروژه‌­های دانشجویان مجهز نماییم.

رئیس دانشکده فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه با بیان اینکه بخشی از سرمایه گذاری­ های این دانشکده باید به سمت آموزش مهارت­ های اعضاء هدایت شود، اضافه کرد: در مرحله بعد با همکاری گروه‌ها، اقدام به برگزاری کارگاه‌های تخصصی در جهت آشنایی همکاران آموزش با رشته‌ها، راهنمایی  و کمک در جهت استفاده از بسته‌های نرم‌افزاری و امکانات آن‌ها و همچنین بررسی نیازمندی‌های آموزشی در دانشکده گردید.

وی در گزارش خود کیفی نمودن آموزش عالی را بسیار مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: در کنار تجهیز کلاس‌های آموزشی به دیتا پروژکتور، اسمارت برد و صندلی استاندار و همچنین تجهیز اتاق اساتید، محلی را برای استقرار و استراحت اساتید مدعو، کارکنان و خدمات دانشکده نیز در نظر گرفته شد.

دکتر خزایی، رئیس دانشکده فناوری اطلاعات، با اشاره به اینکه دانش­ آموختگان باید توان وفق یافتن با شرایط متغیر بازار کار را داشته باشند، سیاست دیگر این دانشکده را ارتباط گرفتن با شرکت‌های دانش‌بنیان برشمرد و تأکید کرد: این ارتباط نه ‌تنها باعث تکمیل پروژه‌های دانشجویان شده، بلکه بستر مناسبی را برای مهارت افزایی و ارتقای توان اشتغال دانشجویان در رشته فناوری اطلاعات ایجاد کرده است.

 ایشان همچنین در ادامه تصریح کرد: از دیگر اقدامات به‌ عمل ‌آمده در این دانشکده، می‌توان به تجهیز و بروز رسانی دانشکده، دبیرخانه اندروید، قبولی تعداد زیادی از دانشجویان در دانشگاه‌های معتبر کشور، جذب اساتید مجرب در دانشکده و برگزاری کلاس‌های آموزشی اشاره کرد.

در خاتمه دکتر خزایی، ضمن بیان اینکه دانشکده فناوری اطلاعات به عنوان کانون فعال دانشگاه می‌تواند قطب بزرگی در زمینه­ ی فناوری اطلاعات باشد، یادآور شد: بدیهی است که دست یافتن به این اهداف نیازمند ایجاد بستر مناسب نرم‌افزاری و سخت‌افزاری است که این خدمات می‌تواند از طریق بخش‌های مختلف با همکاری اساتید و کارکنان دانشکده ارائه شود.

 

 

سوالی دارید؟