نسخه آزمایشی
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸

۱۳۹۸/۰۵/۱۹

انتصاب دکتر عبدالرضا روشنی به عنوان سرپرست گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر عبدالرضا روشنی طی حکمی از سوی دکتر علی اکبر اختری، ریاست دانشگاه، به عنوان «سرپرست گروه نظارت و ارزیابی» دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

*****************

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر عبدالرضا روشنی

با احترام، نظر به تعهد، حسن سوابق و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ از تاریخ 98/۰5/15 به عنوان " سرپرست گروه نظارت و ارزیابی " منصوب می گردید.

ضمن تبریک به ایشان، مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی این دانشگاه مسألت داریم.

گفتنی است؛ دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر عبدالرضا روشنی، از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه مهندس مهدی فلاحی طی دوره سرپرستی گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه که منجر به پیشبرد اهداف والای دانشگاه صنعتی کرمانشاه گردید، تقدیر نمود.