دوشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۱

۱۴۰۱/۰۳/۰۷

🔊اطلاعیه های مهم آموزش دانشگاه

قابل توجه دانشجویان فرهیخته دانشگاه:

🔔اطلاعیه شماره 1 بدهکاری شهریه

دانشجويان بدهكار شهريه تا قبل از شروع امتحانات پایان ترم بدهي خود را تسويه نمايند.

پس از تسويه بدهي، كارت ورود به جلسه براي اين دانشجويان قابل مشاهده است.

🔔اطلاعیه شماره 2 ارزشیابی

دانشجویان گرامی می توانند؛ جهت انجام ارزشیابی اساتید نیم سال دوم 1401-1400 از تاریخ 1401/03/07 لغایت 1401/03/18 به سیستم آموزشی گلستان ---- ارزشیابی----استاد---- ارزشیابی مراجعه نمایید.

✅گفتنی است، تاریخ اعلام شده قابل تمدید نخواهد بود.

همچنین در صورت عدم انجام ارزشیابی، دانشجو  قادر به دریافت کارت ورود به جلسه امتحان نخواهد بود و انتخاب واحد نیم سال بعدی فقط در روز آخر امکان پذیر می باشد.

🔔اطلاعیه شماره 3 کارت ورود به جلسه

دانشجویان گرامی می توانند؛ جهت دريافت كارت ورود به جلسه امتحان از تاريخ 12 خرداد ماه 1401 به سيستم گلستان--گزارش هاي آموزش--دانشجو--اطلاعات ثبت نام و امتحان -- برنامه امتحان پايان ترم دانشجو(گزارش 428) مراجعه نمايند.

🚫تذکر: در صورت داشتن بدهي شهريه، دريافت كارت ورود به جلسه امتحان امكان پذیر نخواهد بود.

💢با آرزوی موفقیت

📚اداره کل آموزش دانشگاه صنعتی کرمانشاه"
🆔@kut_news
🆔https://eitaa.com/kut_news