جمعه ۱۲ آذر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۲/۰۶

اطلاعیه میهمانی و انتقال در سال تحصیلی 1401-1400

قابل توجه دانشجویان متقاضی میهمانی و انتقال در سال تحصیلی 1401-1400

دانشجو بايستي با اطلاع کامل از شرایط آئین نامه میهمانی و انتقال درخواست خود را مبني بر نوع آن (2 نیمسال ميهماني،‌ تمديد ميهماني، ميهمان دائم و انتقال) در سامانه  خدمات آموزشي سجاد به آدرس https://portal.saorg.ir  در موعد اعلام شده (اول ارديبهشت لغايت سي و يك ارديبهشت)  ثبت نمايد و با اطلاع كامل از شرايط و ضوابط دانشگاه مقصد، رشته و مقطع تحصيلي، وضعيت دوره مورد تقاضا در دانشگاه مقصد، نسبت به انتخاب دانشگاه مقصد اقدام و مستندات خود را برای تقاضای ارائه شده اسکن و ضمیمه تقاضا نمايد.

دانشجوی متقاضي مسئول صحت اطلاعات ارائه شده در خصوص شرايط خاص خود خواهد بود و در صورت عدم احراز هر يك از اطلاعات ارائه شده امكان ميهماني يا انتقال را از خود سلب خواهد نمود.

دانشجویان عزیز جهت دریافت اطلاعات بیشتر به آدرس سامانه فوق­الذکر وجهت دریافت آیین­نامه های مرتبط به سایت دانشگاه مراجعه نمایند.

اداره کل آموزش دانشگاه صنعتی کرمانشاه