شنبه ۰۹ اسفند ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۱۰/۲۴

نکات مهم در خصوص شرکت در امتحانات پایان ترم 3991

دانشجویان گرامی نکات بسیار مهم زیر را در زمان شرکت در امتحانات پایان ترم رعایت فرمایید:

• - امتحانات دروس مختلف در بستر سامانه آزمون الکترونیکی غیرحضوری دانشگاه به آدرس azmoon.kut.ac.ir برگزار میشود.
  •
  • - اسم رمز و کلمه عبور برای تمامی دانشجویان (ورودی 99 و ماقبل) برای ورود به سایت azmoon.kut.ac.ir بصورت زیر است:
    • اسم رمز: شماره دانشجویی
    • کلمه عبور: کد ملی
    •
    • - دانشجویان محترم حتماً پیش از برگزاری امتحانات وارد سامانه شده و نسبت به تغییر رمز عبور خود اقدام نمایند.
  •
  • - پاسخ سوالات را بر روی کاغذ A4 نوشته و بر روی تمامی صفحات پاسخها مشخصات کامل خود را مطابق الگوی در نظر گرفته شده دانشگاه نوشته و تصویر واضح آن را ارسال نمائید. (توصیه اکید میشود که با نرمافزار CamScanner پاسخ سوالات را به pdf تبدیل کرده و فایل pdf را ارسال نمائید.)
  •
  • - ارسال فایل پاسخ سوالات فقط از طریق سامانه آزمون (azmoon.kut.ac.ir) و صرفاً در زمان در نظر گرفته شده برای هر آزمون قابل قبول میباشد.
  •
  • - ارسال پاسخ سوالات تشریحی فقط از طریق سامانه آزمون، ایمیل و در صورتی که شماره تماس استاد اعلام شده است از طریق WhatsApp قابل قبول میباشد.
  •
  • - پس از اتمام زمان آزمون، ارسال جواب سوالات از طریق ایمیل، واتساپ و غیره قابل قبول نمی‌باشد.
  •
  • - اولویت ارسال پاسخ­های امتحانی از طریق سامانه (azmoon.kut.ac.ir)  بوده و استفاده از ایمیل و واتساپ (در صورت اعلام شماره استاد) تنها در موارد اضطرار است.
  •
  • - برای امتحانی که چند سوال داشته و هر سوال نیز یک آزمون، لازم است در زمان هر سوال و بصورت جداگانه جواب سوالات ارسال گردند.
  •
  • - اگر پس از اتمام زمان سوال آخر جواب تمامی سوالات از طریق ایمیل، واتساپ و ... ارسال گردد به هیچ عنوان قابل قبول نبوده و نمره‌ای به این سوالات تعلق نمی‌گیرد.
  •
  • - پس از اتمام هر سوال، امکان برگشت به آن سوال و سوالات قبلی وجود ندارد.

آموزش کل دانشگاه صنعتی کرمانشاه