شنبه ۰۹ اسفند ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۱۰/۲۳

اطلاعیه آزمون آزمایشی آشنایی باسامانه آزمون دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند: بنا به ضرورت آشنایی دانشجویان محترم با سامانه آزمون دانشگاه - azmoon.kut.ac.ir - آموزش دانشگاه تصمیم گرفته طی روزهای آینده، دو مرحله آزمون آزمایشی در بستر سامانه azmoon.kut.ac.ir به شرح زیر برگزار کند که حضور تمامی دانشجویان در این آزمون ها الزامی است:

☆آزمون آزمایشی مقدماتی: این آزمون در  بازه ۲۳ دی ماه (ساعت‌۱۳) لغایت ۲۴ دی ماه (ساعت ۱۳) برگزار می گردد که دانشجوی محترم طی این بازه می تواند نسبت به شرکت در آزمون اقدام کند. در ضمن دانشجو به محض ورود به آزمون، جمعا ۲۰ دقیقه برای اتمام آزمون مهلت دارد.

☆☆آزمون شبیه سازی شده چهارشنبه ۲۴ دی ماه(مخصوص ورودی ۹۹ و ۹۸): راس ساعت ۲۰ آزمون شروع شده و پس از بیست دقیقه مهلت آزمون به اتمام خواهد رسید. دانشجویان ورودی ۹۸ و ۹۹، باید راس ساعت ۲۰ در سامانه حاضر باشند.

☆☆☆آزمون شبیه سازی شده چهارشنبه ۲۴ دی ماه (مخصوص ورودی ۹۷ و ماقبل): راس ساعت ۲۱ آزمون شروع شده و پس از بیست دقیقه مهلت آزمون به اتمام خواهد رسید. دانشجویان ورودی ۹۷ و ماقبل،  باید راس ساعت ۲۱ در سامانه حاضر باشند.

●گفتنی است شناسه کاربری و رمز عبور دانشجویان ورودی ۹۹ به شرح ذیل می باشد:

شناسه کاربری:شماره دانشجویی
رمز عبور: کدملی(در صورتی که کدملی شما با صفر شروع می شود، رمز عبور بدون صفرهای ابتدای کدملی خواهد بود)
¤در ضمن شناسه کاربری و رمز عبور دانشجویان ورودی قبل، همان شناسه و رمز عبور  ترم های قبل است

اداره کل آموزش دانشگاه صنعتی کرمانشاه