جمعه ۱۲ آذر ۱۴۰۰

۱۳۹۹/۰۹/۱۷

اطلاعیه مهم اداره‌ی آموزش کل دانشگاه در خصوص حذف دروس و حذف ترم

ضمن تبریک روز دانشجو به تمامی دانشجویان گرامی و آرزوی سلامت برای دانشجویان عزیز به اطلاع می‌رساند مطابق ابلاغ جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مقررات تسهیل‌گر در شرایط شیوع ویروس کرونا در حوزه آموزش در نیم‌سال اول و دوم 1400/1399 تمدید گشته است. لذا کلیه درخواست‌های مربوط به حذف ترم بدون احتساب در سنوات، حذف درس، أخذ دروس معرفی به استاد و غیره در نیم‌سال جاری مطابق زیر قابل بررسی و انجام خواهد بود.

حذف ترم بدون احتساب در سنوات

دانشجویان گرامی می‌توانند با ارائه دلیل برای حذف ترم بدون احتساب در سنوات در نیم‌سال جاری (نیم سال اول 1400/1399) مطابق روال زیر اقدام نمایند:

{پیشخوان خدمت گلستان/ درخواست بررسی مشکلات آموزشی/ ثبت درخواست جدید با انتخاب نوع درخواست"سایر درخواست های مرتبط با کمیسیون موارد خاص"/ ایجاد درخواست/ تایید و ارسال}

تذکر: فرصت درخواست حذف ترم بدون احتساب در سنوات تا 20/10/99 می‌باشد.

حذف اضطراری دروس:

دانشجویان می‌توانند هر تعداد از دروس اخذ شده خود را مطابق روال زیر حذف نمایند:

حذف دروس نظری: از مسیر {ثبت نام/حذف اضطراری/درخواست مجوز حذف اضطراری} صورت می‌پذیرد.

حذف دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی: از مسیر {پیشخوان خدمت گلستان/درخواست بررسی مشکلات آموزشی/ ثبت درخواست جدید با انتخاب نوع درخواست"حذف درس"/ایجاد درخواست/تایید و ارسال}صورت می‌پذیرد.

تذکر: فرصت درخواست حذف اضطراری دروس تا 99/10/20 می‌باشد.

نکته 1: دانشجویان مجاز به حذف دروس به هر تعداد می‌باشند، حتی اگر واحدهای باقیمانده آنها به زیر 12 واحد برسد.

نکته 2: در صورتی که واحدهای باقیمانده دانشجو کمتر از 12 واحد باشد، مشروطی در آن ترم بصورت مشروط بی‌اثر می‌باشد.

اداره‌ی آموزش کل دانشگاه