سه شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۹/۰۵

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری که به دلیل اشتباه در انتخاب رشته توسط سازمان سنجش به دانشگاه صنعتی کرمانشاه معرفی شده‌اند-سری اول

باسمه تعالی

با عرض سلام و خوش آمد گویی به نو دانشجویان گرامی که تحت عنوان فوق به این دانشگاه منتقل شده اند به اطلاع  این دسته از عزیزان می رساند لازم است از تاریخ 1399/09/08، با مراجعه به این لینک نسبت به انجام مراحل ثبت نام اینترنتی اقدام نمایند.

گفتنی است؛ این دسته از نودانشجویان، در صورتی که مدارک خود را برای دانشگاه اولیه ارسال کرده اند، پس از پذیرش نهایی مدارکشان از آن دانشگاه درخواست می شود اما در صورتی که مدارک تحصیلی دانشجو نزد خودش می باشد لازم است نسبت به ارسال پستی مدارک مطابق اطلاعیه فوق اقدام نماید.

آموزش کل دانشگاه صنعتی کرمانشاه