جمعه ۱۲ آذر ۱۴۰۰

۱۳۹۹/۰۸/۱۴

اطلاعیه شماره3- پذیرفته شدگان آزمون سراسری

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود شهرهای با وضعیت قرمز شیوع کرونا که مطابق اطلاعیه ستاد مقابله با کرونا به صورت کامل تعطیل شده اند:

دانشجویان فوق لازم است فرم تعهد ویژه دانشجویان مناطق تعطیل به دلیل شیوع ویروس کرونا را تکمیل کرده و در ثبت نام اینترنتی بخش بارگذاری مدارک به جای مدرک پایان دوره متوسطه یا مدارکی که امکان بارگذاری آن را ندارد، بارگذاری کنند.

نکات مهم:

1. دریافت برگه معافیت تحصیلی از نظام وظیفه مطابق بند شماره2 اطلاعیه ثبت نام، الزامی می‌باشد و لازم است از طریق پست پیشتاز برای دانشگاه ارسال گردد.
  2.  بارگذاری کارنامه سال آخر تحصیلات متوسطه یا پیش دانشگاهی برای اطمینان از فراغت از تحصیل شما تا تاریخ 1399/6/31 الزامی میباشد.
  3. بعد از ثبت نام اولیه اینترنتی لازم است این دانشجویان در کلاسهای غیرحضوری شرکت نمایند. (راهنمای شرکت در کلاسهای غیرحضوری در سایت دانشگاه قابل دسترس است)

مهلت ارسال پستی سایر مدارک( به جز برگه معافیت تحصیلی که لازم است در موعد مقرر ارسال شود) برای این پذیرفته شدگان، تا زمان فراهم شدن امکان مراجعه و دریافت مدارک تحصیلی تمدید می گردد.

برای دریافت فرم تعهد ویژه دانشجویان مناطق تعطیل به دلیل شیوع ویروس کرونا بالا کلیک کنید.