یکشنبه ۰۹ آذر ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۸/۰۳

اطلاعیه ثبت تقاضای وام های دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

باسمه تعالی

به استحضار دانشجویان فرهیخته دانشگاه می رساند؛ براساس بخشنامه جدید صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امکان ثبت تقاضای وام های دانشجویی برای نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400  در سیستم اتوماسیون فاز ۲ برقرار شده است. متقاضیان وام ‌های دانشجویی اعم از وام تحصیلی، وام ضروری و…  تا 15 آذرماه 99 فرصت دارند با مراجعه به سامانه مذکور نسبت به ثبت‌ نام اقدام و مدارک مورد نیاز را به اداره رفاه دانشجویان از طریق پست ارسال نمایند؛ چنانچه دانشجویی نسبت به ثبت نام در سامانه فاز ۲ اقدام ننماید از دریافت وام در نیمسال اول محروم خواهد گردید.

گفتنی است؛ متقاضیان برای ثبت ‌نام می‌توانند به قسمت پورتال دانشجویی سایت صندوق رفاه دانشجویان به نشانی www.swf.ir مراجعه نموده و مطابق فایل راهنمای پیوست نسبت به ثبت اطلاعات فردی و ارائه درخواست وام نیمسال دوم سال تحصیلی 1399 -1400 خود اقدام نمایند،

جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین مشاهده هرگونه مشکل احتمالی در فرایند درخواست وام، دانشجویان می توانند با شماره 08338305036 تماس حاصل فرمایند.

مدیریت امور دانشجویی دانشگاه

(جهت مشاهده نوع و مبلغ وام های دانشجویی اینجا کلیک نمایید)

(جهت مشاهده زمان بندی اعطای وام های دانشجویی اینجا کلیک نمایید)