نسخه آزمایشی

فعالیت‌های دانشجویی

۱۳۹۷/۰۵/۱۰

انجمن علمی مهندسی کامپیوتر

انجمن علمی دانشجویی امکانی برای تمرین داوطلبانه فعالیت‌های علمی در قالب کارِ گروهی است. دانشجویان با اهداف علمی و تخصصی گرد هم می‌آیند و با فعالیت در انجمن‌های علمی ضمن ترویج و تعمیق فضای علمی در دانشگاه‌ها، زمینه رشد خود را نیز فراهم می‌آورند. انجمن علمی ضمن آن که امکانی است برای تعمیق و ترویج علم در فضای دانشگاه، فرصتی برای پیاده‌سازی آموخته‌ها و مشاهده نتایج آن در عمل نیز می باشد.

انجمن علمی دانشجویان مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه ، تشکلی دانشجویی است که از دانشجویان علاقه مند به امور علمی، پژوهشی و فرهنگی تشکیل شده است. این انجمن که بیش از 5 سال از شروع فعالیتش گذشته، تاکنون در زمینه­ های مختلف علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی فعالیت­ های گوناگونی را از جمله برگزاری کارگاه­ ها، مسابقه ها، کلاس­ ها، جشن ها، و ... انجام داده است. برای آشنایی بیشتر می توانید با عضویت در کانال تلگرام یا دنبال کردن صفحه­ اینستاگرام انجمن از فعالیت ها و برنامه­ های آتی انجمن مطلع شوید.

جهت ارتباط با انجمن علمی مهندسی کامپیوتر و آگاهی از رویدادهای انجمن، می‌توانید از طریق ایمیل با ما در ارتباط باشید.

ارسال ایمیل به آدرس: kces@smail.kut.ac.ir