نسخه آزمایشی
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۸

۱۳۹۸/۰۳/۲۱

برگزاری کارگاه ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز شنبه 18 خرداد ماه 1398، به همت مرکز رشد دانشگاه صنعتی کرمانشاه و همکاری پارک علم و فناوری استان، کارگاه ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه، توسط خانم دکتر امیری از پارک علم و فناوری در سالن جلسات دانشکده انرژی برگزار گردید.

بر اساس این گزارش؛ نظر به اهمیت ویژه ترویج فرهنگ کارآفرینی و فن‌آفرینی در بین دانشجویان دانشگاه‌ها و به منظور حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین، المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی، کارگاه ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی با عنایت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار گردید.

اهداف برگزاری این کارگاه پیش گفته شامل توسعه فن‌آفرینی، خلاقیت و نوآوری و معرفی فن‌آفرینان به عنوان نیرو محرکه ی اقتصاد دانش‌بنیان و ایجاد فضای تعامل در میان فعالان عرصه‌های مختلف فن‌آفرینی می باشد.

گفتنی است؛ این کارگاه در راستای اعتبار‌بخشی به فعالیت‌های فن‌آفرینان در دو بخش مسابقه‌ای ( طراحان کسب و کار، فن‌آفرینان و فرصت‌های سرمایه‌گذاری و فن‌آفرینی با محتوا و نظام داوری ویژه) و بخش غیر مسابقه‌ای (نمایشگاه و سمینارهای آموزشی) برگزار می شود.