نسخه آزمایشی
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۸

۱۳۹۸/۰۳/۱۴

پيام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت فرا رسيدن عيد سعيد فطر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر علی اکبر اختری رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه با صدور پیامی فرارسیدن عید سعید فطر را به عموم مسلمین و روزه داران جهان به ویژه ملت شریف ایران اسلامی تبریک گفت.

متن پیام ایشان به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

الحمدلله علی ما هدانا و له الشکر علی ما اولانا

ساعات، به لحظات حلول ماه شوال نزدیک می شود و عید انسانیت و تهذیب نفس و بندگی فرا می‌رسد و دلمان بر سر دو راهی آمدن عید رمضان و رفتن ماه رمضان بلا تکلیف است.

عید سعید فطر عید دلباختگانی است که با معبود خویش یک ماه عاشقی کردند و در بهار قرآن، خالصانه نغمه توحید و بندگی سر دادند تا دل‌هایشان به نور ایمان و معرفت منور شود.

هنوز نجوای عارفانه سحرهای رمضان و زمزمه الغوث شب های قدر بندگان صالح خدا گوش جانمان را نوازش می کند.

در این لحظات شادی و حسرت، خوشا بحال مومنانی که در ماه مبارک رمضان بر کامشان عسل مصفای برکات ذکر الهی چشانیده شد.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و استجابت دعاها، فرارسیدن این عید نورانی را که به حق عید بازگشت به فطرت زلال الهی و جشن تقوا و بندگی است، به تمامی مسلمین جهان به ویژه ملت عزیز ایران، مردم مومن و متدین استان کرمانشاه و دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی این دانشگاه تبریک و تهنیت عرض نموده؛ از خداوند قادر متعال رستگاری،عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

علی اکبر اختری

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه