نسخه آزمایشی
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۸

۱۳۹۷/۱۱/۱۷

دیدار جمعی از اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه با خانواده ی محترم یکی از شهدای استان در بهمن ماه 57

در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم خانواده‌های گرانقدر شهدا و نیز نشر ارزش‌های معنوی و اخلاقی فرهنگ عاشورایی، در پنجمین روز از چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه به همراه جمعی از کارکنان و اعضای هیأت علمی و همچنین مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با خانواده ی معزز شهید حسن سرفراز دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دیدار دکتر اختری رئیس دانشگاه ضمن قدردانی از فداکاری خانواده های معظم شاهد و ایثارگر افزود: شهیدان از همه ی داشته های خود گذشتند تا این امنیت را برای ما به ارمغان بیاورند، و عزت و افتخار کنونی جامعه ی ما مدیون رشادت، دلاوری و ازخودگذشتگی این عزیزان است. این انقلاب به برکت خون شهدا حاصل شده و همگی در برابر خانواده های این بزرگواران و همچنین در برابر این نظام مقدس مسئولیم.

وی در ادامه سخنان خود ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای همسر و فرزندان گرانقدر این شهید والا مقام افزود: امیدوارم دعای خیر خانواده های شهدا و ایثارگران همواره شامل حال خدمت گزاران به اسلام و این نظام مقدس باشد که بدون شک این دعا گره گشای مشکلات جوانان خواهد بود.

در ادامه ی این دیدار همسر ارجمند شهید حسن سرافراز ضمن عرض خیرمقدم به مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و ابراز خرسندی از این دیدار، به  برشمردن خصوصیات اخلاقی نیک این شهید گرانقدر و همچنین بیان نحوه ی شهادت ایشان در بهمن 57 پرداخت.

در پایان حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا محبی مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدای والا مقام انقلاب اسلامی، با تأکید بر ضرورت آگاهی بخشی به جوانان،  مقایسه ی شرایط کشور ایران در قبل و بعد از انقلاب ، روشنگری مشکلات و مصائب حکومت پهلوی و تبیین دستاوردهای این انقلاب عظیم را برای قشر جوان این مرزو بوم ضروری دانست و بیان داشت : امیدواریم توفیق خدمت به خانوادهای شهدا و ایثارگران را به معنای واقعی داشته باشیم.